Dansk
Gamereactor
nyheder
Days Gone

Days Gone-instruktør siger at Bend-ledelse behandlede spillet som en fiasko selvom det solgte mere end Ghost of Tsushima

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ross har sidenhen uddybet, at med "ledelse" mener han lokal ledelse hos Sony Bend Studio, og ikke Sony PlayStation generelt. Ydermere er hans estimat på otte millioner solgte eksemplarer baseret på indsamlede statistikker, og er ikke et officielt salgstal. Resten af den originale historie følger herunder.

Én ting er naturligvis at der ikke blevet taget lige så godt imod Days Gone af anmeldere, som Sony traditionelt er vant til, men platformindehaveren påstod også i flere omgange, at spillets salgstal havde været skuffende.

Men det skubber tidligere instruktør på spillet, Jeff Ross, nu tilbage imod. Efter at han så at Ghost of Tsushima, der modsat er blevet hyldet fra start af for sit solide salg, afsløre at der er blevet solgt otte millioner eksemplarer via Twitter, så fik det ham til at svare igen med følgende:

"At the time I left Sony, Days Gone had been out for a year and a half (and a month), and sold over 8 million copies. It's since gone on to sell more, and then a million+ on Steam. Local studio management always made us feel like it was a big disappointment. #daysgone #PlayStation"

Det betyder at spillet i hvert fald har solgt ni millioner eksemplarer, og alligevel blev Bend behandlet som om at det var en stor fiasko.

Days Gone

Relaterede tekster

8
Days Gone (PC)Score

Days Gone (PC)

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Bend Studios biker/zombie spil har aldrig været bedre.

Days GoneScore

Days Gone

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

God of War, Horizon, Spider-Man - ja, Days Gone har lidt at leve op til. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold