Dansk
Gamereactor
nyheder
Days Gone

Days Gone slår Mass Effect af tronen på Steam

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Mass Effect Legendary Edition udkom for små to uger siden fløj det øjeblikkeligt op på førstepladsen som det bedst sælgende spil på Steam. Det blev dog en kort fornøjelse, for i den forrige uge blev spillet overhalet af PC-versionen af Days Gone, der i sin tid udkom til PS4. Det fremgår af den uafhængige side SteamDB.

En del af forklaringen er nok, at en stor del af Mass Effect Legendary Editions salg fandt sted gennem pre-orders og på lanceringsdagen, hvorfor salget var noget mindre i ugen efter lancering. Men det er nu alligevel en tiltrængt succeshistorie for Days Gone-udvikleren Bent Studio, der ikke kunne få godkendt en efterfølger af Sony.

Ifølge vores anmeldelse er det tydeligt, at de har gjort sig umage med PC-versionen, der imponerer med en god ydelse og et væld af konfigurationsmuligheder.

Ellers er det værd at bemærke, at Biomutant imponerende nok ligger nummer 3 på listen over bedst sælgende Steam-spil for den forrige uge, selvom spillet på det tidpunkt kun kunne forudbestilles.

Days Gone

Relaterede tekster

8
Days Gone (PC)Score

Days Gone (PC)

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Bend Studios biker/zombie spil har aldrig været bedre.

Days GoneScore

Days Gone

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

God of War, Horizon, Spider-Man - ja, Days Gone har lidt at leve op til. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold