Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 23

Dansk 17-årig vinder $300.000 i stor FIFA-turnering

Anders Vejrgang tog den endelige sejr ved FIFAe Club World Cup.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Danmark har tidligere haft masser af held med FIFA som esport, og den fede tendens fortsætter så sandelig i bedste stil i disse dage. Henover weekenden blev FIFAe Club World Cup nemlig afholdt i Saudi-Arabien, og her vandt danskeren Anders Vejrgang sammen med sin tyske makker Umut Gültekin.

Vejrgang er bare 17 år, men er meget respekteret på den internationale FIFA-scene. Han og Gültekin skulle op imod to briter, som de heldigvis endte med at slå 3-2, dette har Vejrgang fejret via Instagram-.

Han vinder dermed $300.000 for sin sejr, og tidligere har han sagt dette til DR om at spille på de største scener:

"Vi spiller alle sammen for at spille på de store scener. Man bliver meget mere nervøs af at sidde oppe på scenen mod sine modstandere, men det er også det, der gør det sjovt at spille. For man mærker virkeligt, at man spiller for noget."

FIFA 23

Relaterede tekster

2
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold