Dansk
Gamereactor
nyheder
Pillars of Eternity

Dagens GR Academy: Obsidian Entertainment

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I dag på Gamereactor Academy sætter vi os ned med to udviklere, der kommer fra et af de bedste RPG-studier i verden, Obsidian Entertainment.

Josh Sawyer er en sand RPG-veteranudvikler, og startede sin karriere som Web Designer hos Black Isle Studios. Han blev derefter forfremmet til Associate Producer på IceWind Dale II. Efter at have forladt Black Isle, arbejdede han på et remake af Gauntlet for Midway i en periode, før han sluttede sig til sine tidligere Black Isle-venner hos Obsidian i 2005, for at arbejde på Neverwinter Nights II. Han var projektinstruktør og hoveddesigner på Fallout: New Vegas (et højdepunkt i karrieren, som han forklarer i interviewet), og han arbejdede også på den nu aflyste Alien-RPG. Lige nu er en han instruktør på Pillars of Eternity, der er ude d. 26 marts.

Adam Brennecke sluttede sig til Obsidian for over 10 år siden, og har hovedsageligt beskæftiget sig med programmering, men han var også projektinstruktør på Dungeon Siege III, og er lige nu Executive Producer og hovedprogrammør på Pillars of Eternity. Han har klaret spillets Kickstarter-kampagne, og har haft en hånd i alt hvad Obsidian har lavet siden Star Wars: Knights of the Old Republic II.

Pillars of Eternity

I denne Academy-session tilbyder duoen indsigt i deres karriere, og forklarer lidt om arbejdsrytme og den kreative proces de gør brug af. De kigger også tilbage på deres respektive høj- og lavpunkter.

Showet går i gang i dag kl. 18 for alle Academy-abonnenter.

Alt du skal gøre for se denne session, og samtidig få adgang til både gamle og nye interviews, er at skrive dig op til Gamreactor Academy her.

Akademiet tilbyder en lang række ekstensive videoer med erfarne kernefigurer fra industrien, der kan tilbyde indsigt i spiludvikling, inspiration, viden og den nødvendige information du skal bruge, hvis du ønsker at starte karriere som spiludvikler. Disse sessions tilbyder både praktisk viden, samt mere afslappede samtaler med udviklerne.

Husk at like os på Facebook, for at få mere at vide om Gamereactor Academy.

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold