Dansk
Gamereactor
nyheder
Crysis

Crytek teaser endnu en gang et Crysis remaster

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det har ikke altid været lige let for Crytek, der startede ud med store succeser som Crysis og Crysis 2, men også har haft nogle smuttere ind imellem. Dog er de kommet tilbage på sporet via Hunt: Showdown, og nu vil de tilsyneladende følge op med et flot remaster af det originale Crysis.

I deres videoer for grafikmotoren CryEngine har de adskillige gange inkluderet små klip af hvad der ligner et remaster af det ikoniske skydespil, men i den seneste kan der ikke rigtig være nogen tvivl.

I slutningen af videoen herunder ser du en sekvens man ikke rigtig kan tage fejl af. Spørgsmålet er bare hvornår det officielt afsløres. Ville du være interesseret i at spille det igen i restaureret format?

HQ
Crysis

Relaterede tekster

4
CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Med hyperavancerede nanodragter, aliens og nordkoreanske kamptropper har Crysis endelig fundet vej til konsollerne, efter næsten fire års ventetid. Men holder det stadigvæk, nu hvor vi har spillet fortsættelsen?

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Iført i Nanodragt og med spritnyt isenkram mellem hænderne, har Nicolas Elmøe indtaget Cryteks utrolig smukke Crysis. Men er det andet end flotte effekter?Indlæser mere indhold