Dansk
Gamereactor
nyheder
Crysis

Crytek sadler om på Pc

Piratkopiering ødelægger platformen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom vi og sikkert også mange af vores læsere, nødig ville undvære Pc'en som en spilplatform, så er der ingen tvivl om at det knager på platformen. De store spring i muskelmasse på konsollerne, og ikke mindst den massive piratkopiering på Pc, har gjort det svært at tjene rigtige penge.

Dette har Crytek, firmaet bag det ekstrem flotte Crysis også måtte sande. I et interview med PC Play, siger firmaets chef at Pc-platformen virkelig lider under den massive piratkopiering, og at det ødelægger enhver mulighed for at tjene penge. Han sagde bl.a.:

"Vi lider i øjeblikket under den massive kopiering der sker af Crysis. Vi er faktisk øverst på listen over spil der piratkopieres, endda med flere længder til nærmeste konkurrent, og efter min mening, er det platformens allerstørste problem. Til en vis grad, er det Pc-spillerne der selv ødelægger platformen. Spil der minder om Crysis, sælges i en antal der er 4-5 gange større på konsollerne. Dette har helt klart været en stor lærestreg for os, og vi har ikke tænkt os, at fortsætte med Pc-eksklusive spil i fremtiden. Vi vil stadig lave spil til Pc, men de bliver ikke længere eksklusive"

Dette interview sætter endnu engang rygterne i gang, om en konsol-udgave af Crysis, da dette ville give firmaet nogle af de mange penge tilbage, som der er spyttet i projektet.

Crysis
Crysis
Crysis

Relaterede tekster

4
CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Med hyperavancerede nanodragter, aliens og nordkoreanske kamptropper har Crysis endelig fundet vej til konsollerne, efter næsten fire års ventetid. Men holder det stadigvæk, nu hvor vi har spillet fortsættelsen?

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Iført i Nanodragt og med spritnyt isenkram mellem hænderne, har Nicolas Elmøe indtaget Cryteks utrolig smukke Crysis. Men er det andet end flotte effekter?Indlæser mere indhold