Dansk
Gamereactor
nyheder
Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion

Crisis Core: Final Fantasy VII Renunion ligner alt andet end en simpel remaster

Square Enix lover masser af forbedringer, når PSP-spillet senere på året gør comeback.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Final Fantasy VII kan vel nærmest beskrives som et brand within a brand, for selvom spillet indeholder masser af traditionelle elementer fra Final Fantasy-serien, så har det sin helt egen identitet og fanskare.

Det ikoniske JRPG fik da også sin helt egen serie af spin off-titler, og en af disse gør snart comeback. Det drejer sig om Crisis Core: Final Fantasy VII Renunion, der beskrives som en remaster af det originale PSP-spil fra 2007.

Vi har efterhånden set en del remasters, der ikke er meget mere end simple konverteringer, men det virker heldigvis ikke til at være tilfældet her, vurderet ud fra den seneste opdatering på Twitter.

Her præsenterer Square Enix nogle af spillets opgraderinger, og det er ikke så lidt, de har været inde og justere. Udover de opbligatoriske grafiske forbedringer kan vi således se frem til nyt menubaseret kampsystem, forbedret kamera- og karakterkontrol samt nyt stemmeskuespil i de scener, der førhen blot bestod af tekst.

Crisis Core: Final Fantasy VII Renunion står til at udkomme senere på året til PlayStation, Xbox, Nintendo Switch og PC.

Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion

Relaterede teksterIndlæser mere indhold