Dansk
Gamereactor
nyheder
Total War: Warhammer III

Creative Assembly afslører nye legendariske helte, enheder, og andet nyt indhold til Total War: Warhammer III

Indholdet vil være tilgængeligt for alle, der ejer DLC'en Shadows of Change.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Creative Assembly har for deres seneste Total War: Warhammer III-udvidelser fået en del kritik af fans, der ikke længere mener, at indholdet er prisen værd. CA adresserer nu kritikken med tre blogs, der beskriver det nye indhold, som kommer med patch 4.2 til Shadows of Change-udvidelsen.

Kislev og Cathay får to nye legendariske helte i form af henholdsvis Golden Knight og Sayang, Sentinel of the Sky. Golden Knight er isdronningens livvagt, og Sayang er et massivt konstrukt med en enorm bue. Tzeentch får også en ny nærkampsfokuseret helt i form af Exalted Hero of Tzeentch. Denne trehovedede særling vil forhåbentlig give din hær en større chance for at vinde, når den kolliderer med fjendens. Der tilføjes også nye lords til hver af de tre faktioner, der er fokus på i Shadows of Change, og der kommer en massiv opdatering af magisystemet, specifikt i Lore of Hags.

Der er med andre ord en god sjat nyt indhold på vej, og du selv læse de tre blogs, der går i dybden med alle de nye tilføjelser her, her og her.

Total War: Warhammer III

Relaterede tekster

6
Total War: Warhammer IIIScore

Total War: Warhammer III

ANMELDELSE. Skrevet af Kim Olsen

Kim har kastet sig frådende over den gigantiske kulminering på Creative Assemblys Warhammer-eventyr - men kan de lukke med manér?Indlæser mere indhold