Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Crash Team Rumble

Crash-udvikler forsikrer om at Activision fortsat er investerede i karakteren

Crash Team Rumble er ikke enden på den moderne Crash Bandicoot IP.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udvikler Toys for Bob lavede for en del år siden Crash Bandicoot 4: It's About Time, et spil der faktisk fik ret stor succes. Nu har de netop lanceret Crash Team Rumble, en multiplayer brawler der ikke just henter samme høje karakterer.

Så hvad så hvis spillet skuffet økonomisk? Ja, Toys for Bob er hurtige til at slå fast, at udgiver Activision stadig er interesserede i karakteren. I et interview med VGC slår de fast, at selvom at de også løbende bliver hevet væk for at arbejde på Call of Duty-serien, så er de stadig i gang.

"Obviously, there's a passion and a core ethos of games that Toys For Bob have demonstrated that they're excellent at producing over the decades. But it's not only about what we're passionate about, it's that Activision is supportive and they continue to want to invest in new titles for this franchise,. They also have a belief that we can do exciting new things."

Se, det lyder da betryggende, ikke sandt?

Crash Team Rumble

Relaterede teksterIndlæser mere indhold