Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Cooper og Mero er 2023 Fortnite Championship Series mestre

Duoen formåede at overvinde resten af pakken for at tage hjem med $ 1 million i gevinster.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I den forløbne weekend er 2023 Fortnite Championship Series ved at være slut. Når det er tilfældet, har vi nu en ny verdensmester, eller rettere to verdensmestre, at rapportere om.

Efter en actionfyldt række begivenheder, der alle blev afholdt i Danmark, er verdensmestrene i 2023 Fortnite blevet kåret, hvor dette i sidste ende er duoen Cooper "Cooper" Smith og Matthew "Mero" Faitel.

Parret, der har konkurreret sammen det meste af året, har vundet et par forskellige regionale turneringer og kan nu tilføje et verdensmesterskab til denne liste oven i købet, og dette ser endda parret på vej hjem med $ 1 million i præmiepenge også.

Hvad angår det næste for FNCS, har Epic Games endnu ikke uddelt detaljerne om 2024-sæsonen.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.

8
Fortnite - Am I too old for this sh*t?

Fortnite - Am I too old for this sh*t?

ARTIKEL. Skrevet af Christian "ZtryDar" Jensen

I weekenden blev der afholdt Fortnite Global championship i Royal Arena hvor 200 duo-spillere kæmpede om titlen som Fortnite Champion 2023, 7. sæson. Vores Counterstrike skribent ZtryDar var derude og kigge - meget mod sin vilje.Indlæser mere indhold