Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rocket League

Continuum foretager ændringer på deres Rocket League-hold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det store Rocket League-hold, Continuum, har foretaget en række ændringer på deres aktive hold. Dette har de afsløret via Twitter, hvor det fremgår at Dylan "Spyder" Jerome ikke længere er en del af holdet. Det betyder at Bobby "Bob" Lindsey kommer til at udfylde hans plads som det tredje medlem i det aktive line-up. Meddelelsen lyder således:

"We are updating the roster to include @bobisvalid as our newest starting player, along with that we thank @SpyderRL for all he has done for us and wish him the best in his bright future!"

Continuum skal igen deltage i Rocket League Championship Series X Winter: The Grid lige om lidt, og det vides endnu ikke om hvorvidt holdet har haft tid til at finde sig til rette i den nye opstilling.

Rocket League

Relaterede teksterIndlæser mere indhold