Dansk
Gamereactor
nyheder
We Happy Few

Compulsion Games' næste spil finder sted i et "helt nyt univers"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Compulsion Games har en række spil bag sig, men naturligvis ændrede studiets situation sig fuldstændig, efter det blev afsløret at de var blevet købt af Microsoft, og nu er et førstepartsstudie. Det er desuden ét af de studier vi endnu ikke ved hvar arbejder på, men det lader til at det nu er blevet bekræftet, at det ikke er nogen efterfølger.

I et interview med US Gamer bekræfter studiets stifter, Guillame Provost, at de arbejder på et spil i et helt nyt univers.

"There's a hunger in the studio to apply all the knowledge that we've acquired to a new universe."

Det betyder at der ikke er tale om en efterfølger til We Happy Few, der har vist sig at være ganske populært, men som heller ikke har været lige elsket af mange. Provost talte faktisk lidt om hvad der gik galt med spillet, og han mener at det er sammenligningerne med Bioshock.

"Everybody said, 'Bioshock, Bioshock, Bioshock'. And I went, 'Whoa, wait a minute.' Bioshock is [Irrational Games], that's $80 million that's a budget. That's way more people than we have. And it's also expertise that we didn't have to fulfill those expectations."

We Happy Few

Relaterede tekster

1
We Happy Few er blevet forsinket

We Happy Few er blevet forsinket

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Sidste år kunne Compulsion Games endelig afsløre, at efter en relativt lang periode i Early Access, så var de endelig ved at være parate til at udgive deres ambitiøse...



Indlæser mere indhold