Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Complexity Gaming annoncerer sin opdaterede Apex Legends liste

To nye spillere og en træner er kommet til holdet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Complexity Gaming har genopbygget sin Apex Legends-liste i omkring en måned, da to af sine spillere for nylig forlod for at forfølge muligheder andetsteds. Men holdet har nu offentliggjort sin opdaterede trup og afsløret de to nye spillere og den ekstra træner, der skal repræsentere holdet.

Med i Complexity deltager tre personer fra Esports Arena-teamet. Både Nathan "Lewda" Dias og Cody "Cody" Loze vil slutte sig til det mangeårige medlem Bowen "Monsoon" Fuller på den aktive liste, mens James "KIMCHILEE" Lee vil slutte sig til Christopher "Muffins" McCarthy som en del af trænerstaben.

Du kan se denne fornyede Complexity i aktion på den igangværende Apex Legends Global Series: Split 2 Pro League i Nordamerika.

Apex Legends
Photo: Complexity Gaming

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold