Dansk
Gamereactor
nyheder
Code Name: STEAM

Code Name: STEAM er Nintendos nye 3DS-eksklusiv

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kunne tidligere fortælle at meget tydede på at Nintendo ville offentliggøre et nyt og eksklusivt Nintendo 3DS-spil til E3 - det er nu sket.

Code Name: STEAM er navnet indtil videre, og der er tale om at taktisk rollespil der dog har fået tilføjet action-elementer og et tredjepersons-perspektiv. Det udvikles af Intelligent Systems som må siges at have stor erfaring med genren, da det også er udvikleren der har stået for de sidste mange Fire Emblem-eventyr.

Der er dømt steampunk og det hele foregår i London, hvor en invasion fra det ydre rum er ved at finde sted. Det betyder også at kampagnen er opdelt adskillige missioner, der hver er opdelt over forskellige baner. Det vil blive muligt at åbne op for nye våben, karakterer og boilers - dingenoterne der lader figurerne bruge damp/steam til deres fordel.

Et af Nintendos mål med spillet er at lave et taktisk rollespil som er langt bredere i dets appel end eksempelvis Fire Emblem, og vi glæder os allerede til at finde ud af om de lykkedes med den mission når spillet udkommer til næste år.

Code Name: STEAM

Relaterede tekster

0
Code Name: STEAMScore

Code Name: STEAM

ANMELDELSE. Skrevet af Ingar Takanobu Hauge

Studiet bag Advance Wars og Fire Emblem prøver sig med en ny serie, og vi har karakter på deres ny Steampunk-inspirerede skydespil.

0
Se traileren for Code Name S.T.E.A.M. her

Se traileren for Code Name S.T.E.A.M. her

NYHED. Skrevet af Lee West

I går kunne vi fortælle at Nintendos Code Name S.T.E.A.M. blev vist frem på TGA til Nintendo 3DS. Spillet er lidt af en sjælden genre at opleve på Nintendos håndholdte...



Indlæser mere indhold