Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Cloud9 skitserer sin 2023 League of Legends liste

Der er sket en del ændringer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Cloud9 har fået et spring på League of Legends off-season ved allerede at annoncere sin 2023 LCS liste og trænerstab. Holdet inkluderer forskellige tilbagevendende ansigter og personer fra både hovedholdet og akademilisten, hvor forskellige navne alle skifter rundt i positioner.

Specifikt på hovedlisten, efter frigivelsen af Nicolaj "Jensen" Jensen, er Dimitri "Diplex" Ponomarev nu holdets mid laner. Resten af den aktive vagtplan ændrer sig slet ikke.

Hvad angår trænerstaben, spilles der et spil musikalske stole. Alfonso "Mithy" Aguirre Rodríguez er nu låst fast som cheftræner, mens den tidligere cheftræner Maxwell Alexander "Max Waldo" Waldo nu skifter til at blive positionstræner. Og endelig forlader Seong "Reven" Sang-hyeon og Tristan "Zeyzal" Stidam hovedholdet for at slutte sig til akademilisten som trænere.

Vi må bare se, om dette fornyede hold vil være i stand til at forsvare sit 2022 LCS mesterskab, når 2023-sæsonen finder sted.

League of Legends
Cloud9

Relaterede teksterIndlæser mere indhold