Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

CLG træder væk fra konkurrencedygtige Fortnite

Esporten "passer ikke" med holdets bredere strategiske mål.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Esportsorganisationen CLG har meddelt, at den vil træde væk fra at konkurrere i Fortnite-rummet. Annonceret i en erklæring på Twitter, får vi at vide, at spillet ikke længere stemmer overens med holdets strategiske mål, og at på trods af at det er stolt af sin historie i scenen, vil det efterlade det.

"I dag annoncerer vi, at vi træder væk fra Fortnite-konkurrencescenen," lyder erklæringen. "Vi er mere end stolte af vores team og hvad de har opnået i deres tid hos os, men i sidste ende har vi besluttet, at denne titel ikke passer til vores bredere strategiske mål."

Erklæringen fortsætter: "Med denne beslutning har vi også frigivet Ajerss, ClarityG og Tocata fra deres kontrakter. Disse tre har været utrolige at arbejde med, og vi ved, at de vil være et aktiv, uanset hvor de går næste gang. Uanset hvad vil de altid være en del af CLG-familien."

Fortnite

Om sagen har Tocata taget til Twitter for at tilføje:

"Da CLG forlader Fortnite, er min kontrakt udløbet.

"Jeg vil altid være taknemmelig for muligheden i løbet af de sidste tre år.

"Selvom dette afslutter et mindeværdigt kapitel i min karriere, starter det også et spændende nyt kapitel i 2023.

"Gracias, @clgaming".

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold