Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

ChatGPT kan snart se og høre dig

Og konversere med dig.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du er bekymret over udviklingen af kunstig intelligens, er det måske ikke denne nyhed, du skal læse. For OpenAI, udvikleren af ChatGPT-teknologien, har nu annonceret en opdatering til ChatGPT, som vil gøre det muligt for programmet at se og høre dig samt konversere med dig.

Stemme- og billedfunktionerne siges at tilbyde en "mere intuitiv interface ved at tillade dig at have en samtale med ChatGPT eller vise programmet, hvad du taler om" og kan eksempelvis anvendes til at tage et billede af et vartegn eller indersiden af dit køleskab for henholdsvis at diskutere vartegnets historie eller din aftensmad med AI'en.

Funktionerne kommer til ChatGPT Plus- og Enterprise-medlemmer inden for de næste par uger. Stemmefunktionen vil kun være tilgængelig på iOS og Android, mens billedfunktionen vil være tilgængelig på alle platforme. Funktionerne vil blive tilgængelige for flere brugere og udviklere kort tid efter.

Blogopslaget, der annoncerer opdateringen, viser endda, hvordan de nye funktioner kan anvendes, og det er faktisk ganske imponerende.

ChatGPT kan snart se og høre dig


Indlæser mere indhold