Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher: Monster Slayer

CD Project Red skrotter The Witcher: Monster Slayer

Og lukker samtidig studiet bag den lidet succesfulde Pokémon Go-klon.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Pokemon Go blev et globalt fænomen i sommeren 2016, og herefter forsøgte flere udviklere at gøre det kunsten efter med lignende mobile augmented reality-oplevelser. Selv CD Project Red gav den et skud med mobilspillet The Witcher: Monster Slayer, hvor man i virkelighedens verden skulle forsøge at bekæmpe monstre fra det populære fantasyunivers.

Siden lanceringen i juli 2021 har The Witcher: Monster Slayer dog kæmpet med at finde spillere nok, og nu meddeler dets udvikler, Spokko, at serverne lukker den 30. juni 2023. Selvom spillet først lukkes ned om et halvt års tid, så fjernes det allerede fra App Store og Google Play den 31. januar.

Lukningen af spillet betyder også, enden på Spokko, der blev oprettet af selskabet bag CD Project Red til specifikt at stå for udviklingen af The Witcher: Monster Slayer. Det fremgår det af en separat opdatering. Nogle af studiets ansatte vil fremover blive en del af CD Projects Red primære udviklerhold, mens andre desværre må se sig om efter et nyt arbejde.

The Witcher: Monster Slayer

Relaterede tekster

0
Nyt Witcher AR-spil afsløret til mobil

Nyt Witcher AR-spil afsløret til mobil

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Det havde da været fristende, at skrive 'nyt Witcher-spil annonceret', men sådan noget spøger man ikke med bare for at få nogle flere cliks. Nej, desværre er der intet...



Indlæser mere indhold