Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Capcom har ingen interesse i at blive opkøbt af Microsoft

Den japanske spilgigant ville takke pænt nej til et tilbud fra Xbox.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Capcom er ikke interesseret i at blive opkøbt eller selv at opkøbe nye studier, da de ser ud til at være ret tilfredse med, hvordan det går dem i øjeblikket, og med den succes, de har nydt godt af de seneste år.

I et interview med Bloomberg blev Capcoms COO Haruhito Tsujimoto spurgt om firmaets holdning til opkøb. Tsujimoto havde følgende at sige:

"I think there have been many merger and acquisition talks in the game industry. There was once a time we were a target, but rather than acquiring an outside company, we prefer organic growth."

Tsujimoto fortsatte med at forklare, at det er vigtigere at udvikle de ressourcer, der er til rådighed internt, i stedet for primært at stole på eksterne partnere. Han blev derefter spurgt, om Capcom ville overveje at lade sig opkøbe af en stor spiller som Microsoft, til hvilket han svarede:

"I would gracefully decline the offer, because I believe it would be better if we were equal partners."

Det går også Capcom rigtig godt for tiden, så det giver mening, at de ikke ønsker at ændre kurs. Det japanske spilfirma har faktisk formået at vækste gennem 10 år nu. Man må også sige, at de leverer en høj - og ensartet - kvalitet med nye udgivelser i deres store serier såsom Resident Evil, Street Fighter og Devil May Cry.

Capcom har ingen interesse i at blive opkøbt af Microsoft


Indlæser mere indhold