Dansk
Gamereactor
nyheder
DMC Devil May Cry

Capcom: "En efterfølger til DMC Devil May Cry er muligt"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvorimod der lader til at være relativt enighed om at Devil May Cry 5 er en solid fortsættelse af serien, så var DMC Devil May Cry langt mere kontroversielt, da det udkom tilbage i 2013. Dog lod det tilsyneladende til at sælge en tilfredsstillende mængde eksemplarer, og Capcom lader nu til at være åbne omkring en eventuel efterfølger.

I et interview med Feed4Gamers fortæller producer Matt Walker, at de faktisk gerne vil lave en efterfølger i dét univers.

"We'd still love to see a sequel, but we think it absolutely has to be made by Ninja Theory. So much of the amazing style and substance in that game was only possible because they have such a knack for what's cool. It wouldn't be DmC without Ninja Theory."

Problemet med Ninja Theory nu er ejet af Microsoft, som ville gøre spillet til en Xbox-eksklusiv. Dog siger Walker at de de tidligere har været i forhandlinger med studiet om et nyt spil i serien.

Ønsker du at se en efterfølger?

DMC Devil May Cry

Relaterede tekster

DMC Devil May CryScore

DMC Devil May Cry

ANMELDELSE. Skrevet af Tomas Veiden - GR NO

Dante er tilbage med nye tricks i ærmet og en ny frisure, men er det nødvendigt at reparere noget, der ikke er i stykker?Indlæser mere indhold