Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII får ny division kaldet The Cavalry

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den tredje DLC til Call of Duty: WWII, United Front, har ramt PlayStation 4, og bringer en række nye onlinebaner, men også en ny division kaldet The Cavalry, der hurtigt kan få vendt kampen.

Den nye Division fokuserer på objektiver, og beskrives af Activision som "den ægte holdspiller". Soldater under denne division har et Cavalry Shield, der beskytter brugeren mod indkommende skud, og som en bonus er brugerne under denne enhed hurtigere til at kapre flag, plante bomben i Search & Destroy, samt hurtigere til at smadre vægge i War. Brugeren får med andre ord bonusser ved samtlige objektive handlinger. Desuden vil to assisterede drab på fjender lægges sammen og tælle som ét drab af brugeren, hvilket gør det nemmere at aktivere scorestreaks.

Der vil også være tre nye basic training-tilføjelser, der ændre gameplay. Den første hedder Escalation, der lader spillere med maskinegeværer sigte hurtigere for hvert drab i en kort periode. Når denne er aktiveret vil dit sigte nemmere låse sig fast til fjender. Desuden vil spillerens magasin blive genfyldt øjeblikkeligt, hvis man præsterer at lave et multi kill.

Den anden basic training hedder Wanderlust, hvilket aktiverer Gun Game for spilleren. Det vil sige, at når spilleren starter med denne basic training er det med et tilfældigt våben, og ved hver drab får spilleren et nyt våben, hvor der kan være op til seks forskellige tilføjelser på.

Sidst, men ikke mindst, kommer basic training kaldet Specialist, der erstatter scorestreaks med basic training. Det vil sige, at i stedet for at der ved optjent score aktiveres for scorestreaks bliver det i stedet de basic training-muligheder der aktiveres i stedet for.

Du kan læse mere om den nye division samt de nye basic training-tilføjelser her

Call of Duty: WWII

Relaterede tekster

Call of Duty: WWIIScore

Call of Duty: WWII

ANMELDELSE. Skrevet af Ford James

Støvlerne er plantet solidt på jorden endnu en gang, og vi har besøgt anden verdenskrig. Har Sledgehammer formået at bringe nyt liv til serien?



Indlæser mere indhold