Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty World Championships 2017 - Vi fortæller alt om den anden dag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi stod tidligt op til den anden turneringssdag af Call of Duty World Championship 2017. Gruppespillet fortsatte, og i løbet af dagen blev hele 16 af de i alt 32 hold elimineret fra turneringen. Herunder kan du læse en komplet opsummering af dagens begivenheder.

Den første store kamp fandt sted imellem Fnatic og Evil Geniuses. EG skulle vinde, for ellers ville de blive elimineret, da de allerede havde tabt 3-0 til Str8 Rippin. Desværre var Fnatic bare lidt for stærke, og det ellers stærke hold måtte bøje sig for den overlegne styrke. Vi talte lidt med Tommey fra Fnatic og Parasite fra Evil Geniuses efter kampen, og du kan se begge interviews herunder.

HQ
HQ

I samme gruppe skulle Str8 Rippin spille imod Tainted Minds, og de fortsatte deres dominering fra dagen før, og knuste dem 3-0. Samtidig blev Gruppe E's andet sæt af kampe spillet, hvor FaZe vandt over eRa Eternity 3-0, og Team Allegieance slog Red Reserve 3-1.

Gruppe G fulgte trop, hvor europæiske slag imellem Splyce og Millenium skulle udkæmpes. Millenium skulle vinde for at forblive i turneringen, men Jurd og resten af holdet viste ingen nåde, og de knuste holdet 3-0. I samme gruppe skulle Ghost Gaming fortsætte i god form, og det gjorde de ved at slå Team Kaliber 3-1.

Cloud9 nåede en imponerende statistisk på 6-1 med en sejr på 3-0 over MRN Black i Gruppe H, hvorimod Enigma 6 gjorde præcis det samme ved at slå Rogue 3-1. Efter Cloud9-kampen talte vi med holdkaptajn Aches.

HQ

Fanfavoritterne OpTic Gaming spillede deres sidste gruppespilskamp efterfølgende, og overraskende nok tabte de én runde til Echo Fox. Epsilon formåede dog at gøre comeback fra deres sidste sejr og slog 3sUP 3-0.

EnVyUs gav Projekt Evil deres første omgang smæk i turneringen med en sejr på 3-0, som gør at også de kan matche OpTics rekord på 9-1. Den anden kamp i Gruppe B så Mindfreak.Black vinde over Elevate EU 3-1, som gør at de har sikret deres plads i den næste omgang.

Gruppe C bestod af eUnited imod Infused, og her vandt de hurtigt og sikkert 3-0. Lethal Gaming spillede mod Mindfreak og vandt 3-1, som ledte til et dødvande imellem de tre hold.

Luminosity Gaming viste at deres nederlag imod Rise Nation ikke gjorde noget som helst ved at vinde over Team Vitality 3-1.

Gruppe E lukkede bagefter hvor Red Reserve formåede at slå FaZe 3-2, men det var ikke helt nok. For at komme videre til næste runde skulle de vinde 3-1, og bagefter talte vi lidt med Enable og Attach om nederlaget.

HQ

Fnatic vandt over Str8 Rippin der gjorde de også er sikret en plads i toppen af Gruppe F, hvorimod Evil Geniuses og Tainted Minds skulle spille en kamp om hvem der tog en tredjeplads.

Ghost Gaming fortsætte deres latterligt gode form ved at vinde over Splyce 3-1. Begge hold er dog stadig videre, men Ghost er seedet som nummer et.

Gruppe H var den sidste gruppe der lukkede, hvor Enigma6 tog imod Cloud9 og vandt 3-1.

Call of Duty: Infinite Warfare
Photo: Activision

Relaterede tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

På en tur til London fik Katrine lov til at stifte bekendtskab med det nye Call of Duty: Infinite Warfare, og alt hvad det har at byde på. Læs om oplevelsen her.Indlæser mere indhold