Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare var det mest indbringende betalte spil i 2020

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der findes dem der siger at Call of Duty-serien så småt er ved at falde lidt af på den, alt imens spillere kaster sig frådende over Live Service-spil som Destiny og Battle Royale-titler som Fortnite. Men i virkeligheden har serien det faktisk overraskende godt, og det kan særligt ses på opgørelsen af 2020's mest indbringende spil.

Traditionen tro har SuperData sammensat en liste over de spil fra det forgangne år der har klaret sig aller bedst, og med det mener de omsat for flest penge.

Og det er faktisk ikke det års Call of Duty, altså Call of Duty: Black Ops Cold War, der er på toppen, men snarere 2019's Call of Duty: Modern Warfare, der har omsat for $1.913 millioner i 2020 alene. Det skal dog siges, at megen af den omsætning kommer fra Warzone.

Titler som FIFA 20, Grand Theft Auto V og NBA 2K21 figurerer også på listen, og det er Call of Duty: Black Ops Cold War faktisk også, da det har tjent $678 millioner. Cyberpunk 2077 har tjent $609 millioner.

Call of Duty: Modern Warfare

Relaterede tekster

Call of Duty: Modern WarfareScore

Call of Duty: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Vi rejste hele vejen til Los Angeles for at bruge flere dage med denne nyfortolkning af Modern Warfare, og nu er vi klar med en dom.



Indlæser mere indhold