Dansk
Gamereactor
previews
Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer

Vi har prøvet multiplayer delen af Infinty Wards kommende Call of Duty: Modern Warfare og vi var ret begejstret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Både grafik og lyd er i særklasse, når det kommer til Call of Duty: Modern Warfare. Det var klart, lige så snart vi fik controlleren i hånden,da vi besøgte udviklerne fra Infinity Ward. Deres sans for detaljer og realisme skinner igennem fra første sekund.

Efter at være kommet ind i banen, vil de fleste blive lige dele overraskede og forvirrede over, at der ikke er nogen radar. Treyarch teasede måske allerede det her lidt i Black Ops 4, hvor radaren ikke viste lige så meget, som vi var vant til - og det gør noget ret interessant ved oplevelsen. Istedet har du et kompas, som kan vise fjender, der affyrer deres våben, objectives og andre brugbare detaljer. Det gør også skærmen "renere" og giver os mulighed for at nyde det flotte spil endnu mere, samtidig bliver din UAV killstreak endnu mere værd, da den ikke bare viser fjender, men også mappets layout.

Når du begynder at løbe rundt opdager du, at den nye engine ikke bare har betydet flere pixels og pænere assets. Realisme er nøgleordet i Modern Warfare og animatorerne må virkelig have arbejdet i døgndrift de sidste par år. Forandringer kan være skræmmende, så vi er glade for, at det er de gode af slagsen. Fra bevægelsen til rekylet fra dit våben er forandringerne gode og rammer en ny realisme for serien. Du mærker hvor drablige dine våben rent faktisk er.

Dette er en annonce:

Der er masser af fede muligheder for at personliggøre dine våben med alskens attachments og perks. Det gør du gennem The Gunsmith, der virkelig viser, hvordan der er fokus på at give dig en masse valgmuligheder. Du får også valgmuligheder i de forskellige modes, du kan spille. Eksempelvis den nye 2 vs. 2 Gunfight mode, for spillere der gerne vil have en mere intim og intens multiplayerkamp. Nogle af jer har måske allerede afskrevet denne mode - det havde vi i hvert fald - men det var en fejl. Gunfight er en rigtig venskabs-bygger, der styrker dig og din holdkammerats samarbejdsevner og jeres evne til at tilpasse jer situationen. I får nemlig nogle tilfældige load-outs i hver runde. Gunfight tvinger til hele tiden at gentænke din strategi, især når din partner dør. Det er virkelig en fornøjelse.

Nogle siger at større er bedre, derfor har Infinity Ward også oppet deres maksimale antal spillere, og også størrelsen af banerne i nogle modes. Vi prøvede kun 10 mod 10 og 20 mod 20 Team Deathmatch og Domination, men holdet fortæller, at de har leget med at få mere end 100 spillere ind i en kamp, og Jack O'Hara, der er spillets design director, kunne afsløre, at der vil komme muligheder for at spille endnu flere og endnu større baner ret hurtigt. O'Hara ville hverken be- eller afkræfte, at der kommer en battle royale mode. Vi fik dog det klare indtryk, at de ville prøve at udnytte deres nye engines kraft til at forstørre baner og antal spillere.
Multiplayer design director Joe Cecot bekræftede også, at der vil komme flere modes efter udgivelsen.

HQ
Dette er en annonce:

De fleste baner vi prøvede var veldesignet og balancerede mod forskellige spillestile og modes. Dem der længes efter remakes af gamle baner, må lægge drømmen på hylden, da udviklerne måtte understrege, at det ikke er et remake. Det betyder dog ikke, at det ikke kan komme efter udgivelsen, da udviklerne også kunne love, at de nostalgiske spillere ville få noget at rive i efter på et tidspunkt efter udgivelsen. Der var dog flere øjeblikke, hvor vi fik et déjà vu, da vi spillede. Det står klart, at Modern Warfare ånden er blevet bibeholdt. Banerne har masser af niveauer både horisontalt og vertikalt, hvilket giver plads til flere forskellige fremgangsmåder.

HQ

Der er masser af små nye forbedringer, så som muligheden for at læne sig ud fra et cover, bedre skud penetration, muligheden for at "mounte" dit våben på afstatser for at stabilisere dit sigte, muligheden for at åbne og lukke døre, realistisk natsigte, helt ned til dit ur, der viser tiden på din computer eller konsol. Desuden får vi killstreaks tilbage, og der er nogle nye spændende bonusser. Da der også er single-player, Spec-ops og cross-play mellem alle platforme, så er det svært ikke at blive ret begejstret og spændt på udgivelsen d. 25. oktober - og du kan allerede få en forsmag, når betaen kommer d. 12. september.

HQ

Relaterede tekster

Call of Duty: Modern WarfareScore

Call of Duty: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Vi rejste hele vejen til Los Angeles for at bruge flere dage med denne nyfortolkning af Modern Warfare, og nu er vi klar med en dom.



Indlæser mere indhold