Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile rammer 172 millioner downloads

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det virker som om at 2019 vil blive markeret som et år hvor adskillige mobilspil gik hen og ramte en nerve over hele verden, og som resulat hurtigt blev blandt verdens mest populære spil. PUBG Mobile er blevet fuldstændig gigantisk, Mario Kart Tour er Nintendos største mobilspil til dato og så er der Call of Duty: Mobile, der også er blevet et kæmpe hit.

Ifølge en rapport ovre hos Sensor Tower er spillet fortsat med at vokse støt siden lanceringen tilbage i september måned, og selvom væksten er faldet en smule, så er det stadig imponerende tal.

Spillet har ramt 172 millioner downloads, og derfra har det trukket $31 millioner hjem i salg af mikrotransaktioner i løbet af måneden, som gør at spillet samlet set har omsat for $87 millioner siden det udkom. USA er stadig det største marked med 42% af de samlede downloads.

Har du spillet det?

Call of Duty: Mobile

Relaterede teksterIndlæser mere indhold