Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile får Masters-turnering med $100,000 præmiepulje

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Call of Duty: Mobile har faktisk en e-sportsscene, og den næste turnering er netop blevet afsløret. Call of Duty: Mobile - Masters hedder begivenheden, der finder sted midt-juni, og der vil være en samlet præmiepulje på 100.000 dollars, der bliver ligeligt fordel mellem de to turneringer i henholdsvis Nordamerika og Europa.

Turneringerne vil i begge regioner indeholde 16 hold, der kæmper i et ligasystem over fem uger. Efter den tid vil de øverste otte hold kvalificere sig til deres respektive regions Masters Finals. Vinderne her kvalificerer sig til Verdensmesterskabet senere på året.

Hvilke hold, der får lov til at deltage i denne Masters, afgøres af deres placeringer i sidste års regionale turneringer samt de individuelle spilleres respektive resultater. Der er dog også en mulighed for at kvalificere sig gennem the Masters Open Qualifier, der finder sted i weekenden 29-30. maj. Indtil videre har vi derfor ikke en holdliste.

Call of Duty: Mobile - Masters går i gang d. 14. juni, og der vil være kampe hver mandag frem til d. 12. juli. Information om de senere Masters Finals vil blive afsløret på en senere dato, men vi kan se frem til at se det hele her.

Call of Duty: Mobile

Relaterede teksterIndlæser mere indhold