Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty League til at streame på Twitch

Det ser ud til, at den tidligere udsendelsesrettighedsaftale med YouTube er afsluttet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det ser ud til, at Activision Blizzards Call of Duty League ikke længere har en udsendelsesrettighedsaftale med YouTube. Som sagt i et nyligt Where to Watch-blogindlæg er det blevet afsløret, at når ligaen vender tilbage i aften, vil den streame på Twitch for første gang siden oprettelsen.

Tidligere havde CDL en udsendelsesrettighedsaftale med YouTube, ligesom Overwatch League, hvilket betød, at du kun kunne se konkurrencescenen via YouTube. Men da det nu streames på Twitch i stedet (og kun Twitch for den sags skyld, bortset fra CDL's faktiske hjemmeside), må vi antage, at den eksklusive aftale er afsluttet og tigger spørgsmålet, om OWL vil følge trop, når den vender tilbage i 2023.

Bare fordi CDL har et nyt hjem, betyder det ikke, at det ikke vil tilbyde belønninger for at se, som det tidligere gjorde. Du kan stadig knytte din Activision-konto til din Twitch-konto for at optjene et begrænset emblem, våbencharme, telefonkort og helikopterhud, der skal bruges i Call of Duty: Modern Warfare II og Call of Duty: Warzone 2.0.

Hvad angår tidsplanen for CDL's åbningsweekend, kan du finde det her.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold