Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty League har nu helt forladt Europa

London Royal Ravens har rebranded og flyttet til Carolina.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Activision ser ud til at have en enorm udfordring med at engagere det europæiske publikum med Call of Duty League, i det mindste er det, hvad rebrands og teambevægelser synes at antyde.

Efter at Paris Legion flyttede til Las Vegas forud for starten af sidste sæson, har London Royal Ravens nu også forladt Europa og skifter i stedet til USA for nu at blive kendt som Carolina Royal Ravens.

Det er lidt af en mærkelig rebranding, da holdet var kendt som Royal Ravens på grund af at det var baseret i værtsbyen for det britiske monarki og på grund af den historie, der er knyttet til britiske kongelige og ravne, der bor i Tower of London. Nu beholder holdet Royal-delen, da den flytter til Carolina, som også betragtes som Queen City, men hvad angår Ravens-delen, føles det som at klynge sig lidt til sugerør nu.

"Vi er glade for at kunne meddele, at vi tager vores kongelige vinger til Queen City, Charlotte, NC. Det næste kapitel i Royal Ravens vil blive drevet af Carolinas energi, kultur og modstandsdygtighed.

- Vi vil gerne takke alle vores fans i London. Fra at være vært for den allerførste CDL Major for dig i 2020 til dette øjeblik, er din passion for vores team og de spil, vi har spillet, uovertruffen. Vi vil altid være taknemmelige for de fire år, vi brugte på at hejse flaget for Det Forenede Kongerige, og den støtte, I gav os.

"Fra Storbritannien til Queen City er vi alle kongelige ravne".

Hvad synes du om denne rebranding?

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold