Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty får stadig en "premium release" i 2023

Det vides ikke om det betyder et separat spil eller ej.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste år kunne blandt andet Jason Schreier slå fast, at Call of Duty-serien står til at springe 2023 over, og at selvom at Activision siger at der er et "spil i serien" der udkommer i år, så er der snarere tale om en slags udvidelse til Call of Duty: Modern Warfare II.

Dette har Activision ikke bekræftet endnu, men har dog slået fast via en investorbriefing, at der er et "full annual premium release" i år. Tom Henderson bakker op om Schreier ovre hos Insider Gaming, og siger at det forventes at dette spil bliver "Call of Duty: Modern Warfare II Year Two".

Det skulle gerne være en ret signifikant udvidelse, men det vides endnu ikke hvor meget indhold der reelt set vil bydes på. Det er Sledgehammer der skal stå for årets lancering, eftersom deres eget originale spil angiveligt har været i problemer siden starten af produktionen.

Dermed er det faktisk Treyarch der skal køre næste år.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold