Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Meat Boy

Byg baner til Super Meat Boy

Baneværktøj ude i betaversion

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu kan du endelig lave dine egne baner til Super Meat Boy. Folkene bag det afsindigt svære og meget vanedannende platformspil har gjort en betaversion af det lovede baneværktøj tilgængelig på Steam.

Med værktøjet kan du lave dine egne baner, uploade enkelte baner eller hele kapitler, og give andres baner karakter gennem portalen Super Meat World. Før man kan uploade en bane skal man selv gennemføre den, for at bevise at det faktisk kan lade sig gøre.

Værktøjet er i øjeblikket kun tilgængeligt på PC, mens en Mac-version kommer senere. Baneværktøjet bliver ikke tilgængeligt på Xbox 360.

Super Meat Boy

Relaterede tekster

3
Super Meat Boy udkommer snart til Wii U

Super Meat Boy udkommer snart til Wii U

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Super Meat Boy så først dagens lys i 2010 på Xbox 360 og er sidenhen udkommet til samtlige platforme pånær Nintendo Wii U. Udvikleren Tommy Refenes udtalte i oktober...Indlæser mere indhold