Dansk
Gamereactor
nyheder
Metroid Prime Trilogy

Butikskæde siger at Metroid Prime Trilogy ankommer allerede i næste måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis der er noget som mange Nintendo-fans har ventet spændt på i nærmest årevis nu, så er det nyt fra Metroid-serien. Naturligvis ved vi at Metroid Prime 4 er på vej, men for omkring to år siden genstartede Nintendo udviklingen fuldstændig med Retro som de nye ansvarshavende.

Så hvad så med Metroid Prime Trilogy? Samlingen udkom på Wii tilbage i 2009, og et utal af rygter har tidligere peget på, at denne er på vej til Switch også. Faktisk siger svenske Inet nu i deres salgsopstilling, der desuden byder på tilsyneladende officielt artwork, at spillet ankommer d. 19 juni.

Ja, det er lige om lidt, og ville uden tvivl komme som overraskelse for rigtig mange. Dog har Nintendo åbenbart planer om at afsløre og udgive lidt stykvis imens COVID-19 står på. Du kan se billeder taget af salgsopstillingen herunder, der godt nok ser ret legitim ud.

Hvad tror du?

Metroid Prime Trilogy

Relaterede tekster

Metroid Prime TrilogyScore

Metroid Prime Trilogy

ANMELDELSE. Skrevet af Mikael Sundberg

Mens vi venter på Metroid: Other M, har Retro Studios samlet deres tre klassiskere i en pakke og tilsar en glat og elegant Wii-styring. Mikael Sundberg fortæller det hele...Indlæser mere indhold