Dansk
BRUGERANMELDELSE

Project Gotham Racing 4

Skrevet af: JacDG   2008-05-03

Hey alle sammen dette er min anmeldelse af Project Gotham Racing 4 eller bare PGR4, jeg vil prøve at lave den lidt anderledes, i stedet for at fortælle en hel masse om spillet vil jeg bare give karakterer for det som jeg synes er vigtigst i et bil spil.

Fartfornemmelse 7/10: fartfornemmelsen i dette spil, er ikke helt hvad jeg havde forventet, når man kører omkring de 200 føles det som om man kører 100 langsommere, ikke helt godt, når man tænker på hvordan spil som Burnout: Paradise og Colin McRae: Dirt, i mine øjne har sådan en fantastisk fart.

Bil variation 9/10: Variationen af biler er udmærket, der en del af de hurtige biler og en god portion biler fra Ferrari og Lambo, jeg synes dog at det er ret underligt at en bil som Ferrari Enzo var en af de bedste i PGR3 men kun er en af de næstbedste i nr. 4, for den er ikke blevet dårligere og der er ikke afsindigt mange flere biler med i 4'eren.

Grafik 9/10: Super flot grafik og meget dynamisk vejr, det er en ubeskrivelig følelse at kører på Nürburgringen i en Ferrari med 250 km/t i snevejr, det er bare fantastisk, jeg mangler dog en skadesmodel, og når man ser andre spil, igen er det spil som Burnout: Paradise og Colin McRae: Dirt der udmærker sig som nogle af de bedste til at lave skadesmodeller der giver PGR baghjul, for i PGR er det kun lakken der bliver ridset og ruderne kan smadre men heller ikke andet.

Baner 8/10: Der er en del baner, men desværre ikke så mange byer tror kun der er 8 byer at kører i, de er flot lavet og at kunne genkende ting i Skt. Petersborg eller London er sjovt men jeg kunne godt have lavet nogle byer i Sydamerika og måske en by som Rom eller Paris burde have været med, men de byer som er med er utroligt virkelighedstro

Gameplay 8/10: Variationen er god der er en blanding af løbs typer, jeg ville dog gerne have at man kunne have flere modstandere med, og det med at ens Kudos (pengene i PGR) som man kan tjene ved blandt andet at drifte kan bruges til at købe nye biler, men du har ikke brug for at købe nye biler da dem du får i hver klasse er nok til at vinde, og du har alle biler i forvejen når du skal spille multiplayer. Der er heller ingen historie i spiller, det trækker lidt ned, jeg kan godt forstå man vil være nr. 1 i verden men???

Holdbarhed 8/10: Holdbarheden er god men det bliver kedeligt at spille, efter omkring en ½-1 time, men når man så slukker sin konsol varer det ikke længe før man kan tage en time mere.


Alt i Alt 7/10: PGR4 er et solidt spil der bare mangler lidt af det hele, lidt flere biler, lidt flere baner, lidt mere skade på bilerne, lidt mere variation, FANTASTISK VEJR, lidt mere fart, en historie ville være dejligt

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10