Dansk
BRUGERANMELDELSE

Crysis

Skrevet af: snazami   2008-04-23

"Cloak engaged" siger en mørk stemme. Stort set usynlig lister jeg mig nu forbi to nordkoreanske soldater, og fortsætter om bag dem. De aner intet uråd, og i løbet af sekunder skifter jeg fra cloak-mode til strength-mode og tager fat i den bageste soldat med min venstre hånd. Med højre holder jeg min Scar-riffel i strakt arm og placerer to skud i baghovedet på den forreste koreaner. Soldaten i min venstre hånd kigger på mig med et skrækslagent udtryk i ansigtet. Uden nåde kaster jeg ham ind i en klynge palmer få meter derfra. Det her sker få minutter inde i Crysis på en mørk strand ved den koreanske kyst. Allerede nu ved jeg, at det her bliver stort.

Fantastisk! Ubeskrivelig grafik, varieret og interessant gameplay med action i topklasse. Landskabet og animationerne af de stakkels nordkoreanske soldater ... Det er intet mindre end SMUKT! Udover den fantastiske visuelle side er lydsiden også utrolig flot. Gameplayet og systemet med nano-suitet er genialt, og gennem alle mine år som intensiv gamer har jeg aldrig oplevet noget så revolutionerende. Gameplay, grafik og de utallige muligheder gør, at alle burde købe dette spil. Det eneste der trækker ned er de ekstreme krav til motorkraft - det er ærgeligt, men sådan er det vel med grafik som denne slags :(

Det der adskiller crysis fra så mange andre actionspil er, at alt går op i en højere enhed: grafikmotorens fantastiske ydeevne kombineret med imponerende lyd, et fantastisk kampsystem og en medrivende og velfortalt historie gør Crysis til en helt speciel oplevelse, der er værd at opleve mange gange.

Det er muligt at gennemføre Crysis på så mange måder, og hver gang det spilles opdager jeg nye og intense måder at klare missionerne på. Spillet er så revolutionerende og smukt, at intet måler sig med det. Man føler virkelig at man selv er hovedpersonen!

Alt i alt det bedste spil jeg har spillet til dato uden nogen form for fejler og mangler in-game. Smukt. Tak skal I have, Crytek :)

Brugeranmeldelser17
Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10