Dansk
BRUGERANMELDELSE

Viking: Battle for Asgard

Til Xbox 360

Rejsen gennem dette eventyr har været en blandet fornøjelse. Det er fyldt med et par flotte områder, samt episke store slag. Nemt styre system der gør man ikke skal huske alle de forskellige comboer der bare gør man glemmer man skal ha det sjovt. Alt er nemt og lige til at finde ud af. Der er områder der skal udforskes samt steder der skal renses for skurke. Selvom mange vil sige det er for simpelt er jeg kun glad for ikke at klare typiske WoW opgaver, som Dræb 17 skurke med horn, og 17 skurke uden horn. Eller hent den store tryllebog, mit bord vipper og jeg skal bruge den til at lægge under bordbenet.

Slagene er klart spillets klimakse. De er både store, samt flotte. Igen er det lige til at gå til da det vigtigste er at dræbe de skurke der kan magi så vi slipper for de andre skurke. Det giver lidt følelsen af at man faktisk gør fremskridt i kampen, i stedet for at slå på den samme mand 100 gange til der ikke er flere tilbage.

Dog er spillet fuldkommen drænet af stemning.
Vigtist af alt er der ingen fængende historie der gør vi lige må spille den time ekstra for at se hvad der sker. Ej heller er der musik der virkelig gør man lever sig ind i det og nyder sine rejser gennem landet, eller mærke bloodet pumpe når du kæmper dig gennem skoven af skurke for at nå et tårn. Lyd er generelt en mangel vare, Især ville det hjælpe vis dine med-vikinger bare gad råbe af deres lungers fulde kraft når de stormede mod borgens mure.

Men egentlig har mit besøg været ganske tilfreds stillende, jeg fik god action for pengende, faktisk var det helt tilfredstillende. Selvom jeg godt kunne finde på at vende tilbage og ta turen igen, mangler der en funktion så man kan vælge alle de store slag og genspille dem, i stedet for at spille HELE spillet igen.

Grafik 8/10
Lyd 4/10
Gampeplay 7/10
Holdbarhed 7/10

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10