Dansk
BRUGERANMELDELSE

Heavenly Sword

Heavenly sword, var en af de største ventede titler på PS3 i år, men blev nummer tre, og det er godt klaret.

Heavenly sword(HS) er drevet af et lækkert stemmeskuespil og en god historie. Historien er at kong, ok det kan jeg ikke huske lige nu, er ude efter det mægtigste våben ever made nemlig "The heavenly sword", men det er beskyttet af en klan og alle i klanen vil hellere ofre deres eget liv end at give kongen sværet, og de har været på flugt længe, og nu må man som Nariko bekæmpe en masse fjender.

Nariko er en meget uheldig pige hvis man kan kalde hende det, hun blev født i "den røde drages år" og der er en profeti om at en dreng ville blive født det år, men istedet blev hun født, og siden det er et japansk spil firma, tror jeg det foregår i Asien, og det var dengang man troede på guder, så de tror at hun er et varsel om dommedag, så hun er meget mørk og hård, og har et hårdt fæledskab med sit forhold til sin egen far, og det samme har kongen med sin egen vanskabening af en søn, og det er et meget godt nyt element til et Actions spil.

Grafik: Heavenly sword er nok det flotteste til PS3, endnu. Det er som at spille en lang cutscene, det er billedskønt hele vejen, med et lækkert design, og det er ligeså flot klaret, når man næsten er mod et ondt utal af fjender hele tiden, og det bliver bare ikke pænnere, og for mange spil bliver det jo grimt at se hvis man ser mange fjender på en gang det bliver det bare ikke her.
PS3´ens flotteste spil.

Lyd: Som sagt er det et perfect stemmeskuespil, og det er der ikke mange spil der kan prale af nu om dage. Lydeffecterne er også skønne, som når man slår og en fjende parreer eller omvendt, så lyder det bare gudeskønt, eller baggrundene, når man igen bliver angrebet kan man høre ens fjender snakke, eller når de lider i smerte.
Desværre kunne jeg ikke høre så meget musik, der er noget men det er mest i cutscenerne der er noget.
Lækker lyd, men for lidt musik.

Gameplay: Jeg tror jeg vil starte med fjenderne, de har for at sige det en lækker AI, og nogle rigtig smarete angreb, normalt for fjender pleger de at et eller to slags angreb, de her fjender er tilgængæld kloge nok til at lave smarte kombos, og det giver en pæn modstan.
Man skal ikke bare løbe rundt som Nariko, nej man skal også bruge SISASSIS-kontrollen eller man kan bare kalde hende Kai, og man skal være hende et par gange i løbet af spillet og det er nok den mest vellykket del af spillet. Når man skyder pile mod sine fjender, kan man sætte dem i slowmotion, og bevæge kontroleren, og dermed styre pilene. Det er den mest vellykkede brug af SISASSIS-kontrollen der er lavet og bliver svær at slå.
Man skal selvfølgelig være Nariko det meste af tiden og uddele tæsk med sine sværd. Kombo systemet virker godt, man skal selvfølgelig også forsvare sig og det gør man ved at ja stå stille, men man har et dødbringene element i ens forsvar, hvis man timer det rigtigt, og trykker på trekant når en fjende er ved at angribe dig kan du lave et dødsstød, der dræber din fjende på stedet. Når man får puttet det himleske sværd på sig er der 3 slags angreb man kan udføre. Man kan udføre: Hurtig, hvis dine fjender er tæt på, tryk og hold L1 nede og tryk på angribs tasterne, så kommer du med en række hurtige slag de er ikke så kraftige, og de tager vær gang noget af dit liv så denne skal man være varsom med at bruge den. Der er også normal, der bruger du bare dine almindelige angreb, og så er der ikke mere at sige om det. Og så er stærk. Dine angreb vil have mindre hastighed, men meget mere styrke, og så er den også et vigtigt forsvars element. Det var så de tre kampstilarter, man bruger i løbet af spillet.
Styringen af Nariko er den normale styring af personer, normalt er det sådan firkant slå, trekant special angreb, rund tag, og firkant hoppe, nej man kan ikke hoppe, og det er virkelig irreterene, især når man skal lave noget der gør at man skal trykke på ens knapper så er hun mere atletisk end nogen jeg har set i alle mine spil, og det er en kende irreterene, bare at smadre sine fjender uden at bruge hop, slag.
Et fint kampsystem, med en lækker styring.

Holdbarhed: her er det svageste ved spillet, det vare nemlig kun omkring 6,7,8 timer, på hvor hurtig man er og der er ikke den største genspilnings værdi, især uden en online del.
Skuffene kort, men gode og ikke spilte timer.

Plus:
Lækkert brug af SISASSIS-kontrolen,
Virkelig flot grafik,
Gode effecter,
Godt element, med fader forholdet,
Perfect stemmeskuespil,
Godt kampsystem.

Minus:
For kort,
Har ikke megen genspilnings værdi,

Grafik: 10+
Lyd: 9+
Gameplay: 9
Holdbarhed: 5+

Alt i alt 9/10 eller 92%

Konklusion:
Kvinder kan godt være hårde, og stærke, i kamp, for frihed.

Har ændret det til 8/10.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10