Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Black

Skrevet af: Kicker   2007-08-03

Kender du det, at du kommer hjem fra skolen, og din lærer har gået dig på hele dagen plus at hun gav dig en ekstra bunke lektier. Din mor råber af dig, lige det øjeblik du træder ind af døren og derefter giver din far dig stuearrest pga. du slog din irriterende søster? Hvis ja er den rette medicin spillet Black.
Afreager på den mest morderriske måde nogensinde, ved at skyde dig igennem 8 store baner.
Jo bedre man er, jo bedre kan man skyde terroristerne og gøre sig selv til den mest sindsyge "killer" nogensinde. Den rolle man spiller i Black er Jack Kellar, som er sergant af første grad. Jack Kellar bliver taget til fange i starten, hvor han ellers var veteran for det amerikanse militær og samtidig også leder af den hemmelige korps med navnet BLACK. En kort intro om hvem man er i spillet.
Spillet har desværre ingen multiplayer-del, hvilket gør mig deprimeret. Jeg ville ønske jeg kunne tæve alle mine kammerater og vise hvad jeg kan med en AK-47. Ak ja, det må man have til gode til en mulig Black 2 som skulle være på vej til Playstation 3 til efteråret eller vinter.

I første bane, for man en lækker idé om hvad man har med at gøre. Et spil for enhver skydeliderlig knægt. Man pløkker en dør til pindebrænde, og får samtidigt lige smadret nogle ruder som giver en fantastisk dejlig smadrende lyd ud fra TV'et. Med åben kæft sidder jeg og går i en dyb trance.
Jeg er absolut solgt, og starter min kamp mod terroristerne. Biler bliver sprunget i luften, og et tårn kollapser ned. Det her spil er simpelthen specielt, på en kanon fræk måde! Våbene er realistiske, og AK-47 er helt klart mit favorit våben i spillet. Dog har Bazookaen også en stor plads i mit hjerte!
Det er bestemt ikke nemt, og man skal virkelig have adrealinen i top, for at kunne klarer Black uden problemer. Med sved på panden kæmper jeg mig til bane 3, efter over en time i bane 2.
Ja missionerne er længe, og man kan hurtigt smutte op på at bruge 1 time pr. mission (ud af 8).

Men hvorfor kan man det? Ja undertegnede er enten langsom, eller så tager jeg missiornerne med hård hånd! Ja det skal gøres ordentligt når man er på mission! Men efter 8 baner er fuldførte, giver man så op? Niks!! Man kan åbne for uendelig ammunition, og skyde som gal med alverdens våben!
Hold kæft det er fedt og så ryger lysten for at løbe de 8 baner igennem i top! Men kan man blive træt af Black? Ja desværre. Selvom der er mange fine detaljer så er det ikke et spil man vil gennemføre 67 gange. Men hvad kunne de herlige folk bag spillet Black have gjort for at give spillet lidt længere levetid?
Multiplayer med 2 game-joypad eller multiplayer via. internettet. Nu har jeg selv spillet Medal of Honer og Battlefield 2: Modern Combat via. internettet, og det er god underholdning og herlig krig!
Desværre præsentere Black ikke det, hvilket er ærgeligt.

Men hvad er min endelig mening om Black? Grafikken er genial. Det er lækker grafik hele spillet igennem, både de enorme baner, våbene og modstanderne er så flot lavet, at jeg nærmest sidder og savler over spillet. Lyden er dejlig. Og man kan ikke lade være med at skrue volumen så højt op som TV'et overhovedet kan trække. Lyden af kuglerne ramme jorden, og skudende flyve gennem luften og ikke i mindt eksplosionerne og lyden af smadret glas. Det er Guds bedste skabning!! Det kan man kun elske.

Resultat:
Gameplay: 9/10 - Fantastisk gameplay, stor ros!
Grafik: 8/10 - Grafikken er i top, aldrig før har jeg set så godt grafik!
Lyd: 8/10 - Lyden af død og ødelæggelse gør spillet topklasse.
Levetid: 7/10 - Lidt flere baner kunne godt have reddet spillet og et evt. internetmultiplayer.
Ialt: 8/10 - Jeg er imponeret over Black.

Samlet karakter: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10