Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
BRUGERANMELDELSE

Black

Skrevet af: Nike   2008-03-11

Criteron games er kendt for Burnout, en serie racer spil, hvor fart og tempo er alt. De har skabt noget enestående med Burnout, noget nyt of sjovt. De har sagt at til vil gøre det samme med Black, et første person skydespil. når det samme højde som Burnout, eller bør Black forblive en fave og ikke et spil?

Historie? Ja men som i en Michael Bay film, betyder den ikke spor. Du spiller som Seargent Keller, der er blevet taget ind til afhøring. Han skal så forklare hvilke missioner han har været i, og du skal spille dem igennem. Den fører aldrig nogle steder, og det ender også ret pludseligt. En ting der må siges er fedt, er at de har haft virklige personer, til at medvirke i forfilmene. Alt hvad du ser i forfilmen er lavet i virkligheden. Ligesom i Enter The Matrix, forklares historien gennem forfilm der bruger virklige skuespillere. Diverse kamera vinkeler i disse forfilm er også fede, men når historien ikke er noget særligt, gør det ikke meget.

Selve gameplayet er faktisk bare et typisk første persons skydespil. Du skal fra point A til B, og dræbe alt hvad der står i vejen for dig. Alligevel formår spillet at være ualmindeligt fedt. Dine våben giver virklig et put når du skyder. De ser flotte ud, og så føles det også kraftigt. Du føler virklig du har en AK47 i hånden. Dine omgivelser kan også smaders ret heftigt. Du får smadert pæle, væge, murblokker, alt untagen bygninger.

På din vej er der en masse fjender der skal nedlægges, og du har 16 våben til rådighed. Hvis du kan finde dem alså. Du kan dog kun have 2 våben på dig ad gangen, så man skal tage nogle beslutninger hen af vejen. Spillet er dog meget linært, og der er ikke meget variation. Men det er så sjovt, at man let tilgiver det. Et plus ved at eje xbox versionen er, at du kan bruge dit eget musik under spillet.

Men Black er ikke perfekt. Spillet er overstået efter 6-8 timer, og det eneste der holder en kørerne er de højere sværhedgrader. Du kan finde skjulte ting under spillet, men de åbener overhovedet intet. Der er heller ik multiplayer, så det er en meget kort fornøjelse.

Grafikken er i høj klasse. Der er et smukt spil at se på. Dine omgivelser er utrolig flotte, og du kan destuere en masse. Noget der er værd at notere, er at en af spillets baner faktisk næsten genskaber den klassiske badeværelses scene fra The Rock. Spillets frame-rate hakker heller aldrig, og det må siges at være impornerne. Dine fjender er dog meget ensformlige, og de bliver hurtige kedelige at se på. Men stadig sjove at skyde. Forfilmene er også fede, og at de er lavet i virkligheden er et stort plus.

Lyden er også lækker. Dine våben bidrager meget til følelsen af at holde et våben. De lyder utroligt lækkert, ja faktisk perfekt. Stemme skuespil er der ik meget af, bortset fra i forfilmene, men hvad der er, er godt nok. Musikken er leveret af Michael Giacchino, hvilket også bidrager meget til hollywood stemmingen.

Alt i alt er Black et vel lykket spil. De har en fantastisk lyd og grafik, og et smadder sjovt gameplay. Det bliver dog holdt tilbage af den skuffende længende, og da der ikke er meget at lave er det en kort fornøjelse. Men det skal ikke holde dig fra at købe spillet. Det er fedt!

Samlet karakter: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10