Dansk
BRUGERANMELDELSE

Resistance: Fall of Man

Ja, hvor skal jeg starte? De fleste anmeldelser man ser af dette spil, siger det er dårligt for ensformigt og for kedeligt. Men det vil jeg nu ikke sige historien er fantastisk:

Historien:
Sovjetunionen er blevet besat af racen Chimera, og invasionen fortsætter, over hele Europa, Asien og Afrika, det er kun Amerika der går fri denne gang. Invasionen gør at er ikke udbryder 2. verdenskrig, men måske ville det ha været bedre med krigen.

Alt ialt vil jeg gi historien 10/10, da jeg følte mig opslugt af den hele vejen igennem spillet, og synes at figurens historie er velfortalt hele spillet igennem.

Grafik:
Jeg vil siger at grafikken levede op til mine krav om et releasespil, det så rigtig godt ud, og viste hvad en PS3 kan gøre. Den vil jeg gi 9/10, da der stadig var nogen fejl i det.

Lyd:
Jeg vil sige lyden var god deri, og den passede lige dertil, ikke for meget ikke for lidt. Den giver en god stemning, og sugede mig ind i historien 10/10

Styring:
Styringen fungerede fantastisk, jeg oplevede ikke nogen fejl i den, og brugen af Six-Axis var godt placeret. 10/10

Så alt ialt et godt og solidt releasespil, blev forbløffet over grafikken deri, styringen var genial, historien, en af de bedste, dog ikke så god som God Of War 2.

Brugeranmeldelser8
Samlet karakter: 7.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10