Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Bowers & Wilkins Px7 S2

ANC og 24-bit lyd - B&W's Px7 leverer varen- men det skal den også til prisen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

B&W har for længst indset at der er penge i trådløse hovedtelefoner i premium-segmentet. Så kan det godt være at det ikke er deres kerneforretning, men de så for nogle år siden lyset i at man som anerkendt lydmærke kan sælge trådløse hovedtelefoner (jeg er bedøvende ligeglad med hvad Dansk Sprognævn siger, "høretelefoner" er ikke bare dårlig dansk, det er også en fejloversættelse af det engelske "headphones") og tjene en masse dejlige skejser på det.

Når det er sagt, så har B&W nu altid taget deres billige og transportable produkter seriøst. Og det mærker man, for udover en solidt bygget rejsetaske i hård plast, så føles både metal- og stofoverflader i den industrielle og subtilt designede hovedtelefon, ja, premium. Vores testeksemplar var i "grå", om end den reelt er tættere på knækket hvid end hvad jeg vil kalde grå, så "meget lys grå" er måske mere retvisende. Den findes også i marineblå og sort.

Det udvendige stof er snavs- og vandresistent, og der er memoryskum i ørepuderne. Det gør at de kombineret med den meget bløde skinbeklædning er ret behagelige at have på i længere tid.

Bowers & Wilkins Px7 S2

Den store forskel i S2-udgaverne er forbedringer i den måde motorsystemet bag driverne er sat op på, og så er selve enhederne blevet vinklet for en bedre stereogengivelse. Det er stadig 40mm drivere i træfiber.

Dette er en annonce:

Prisen er 3.199 kroner. Og det er den konsekvent da der er eneforhandling fra Hifiklubben. Det betyder nul konkurrence på prisen, men til gengæld også at du kan være relativt sikker på at prisen ikke flukturerer fra uge til uge, og tilbud først kommer i den allersidste tid af produktets livscyklus.

For pengene får man så ikke de sædvanlige fire, men seks mikrofoner der bruges til støjreduktion (teknisk set kun de fire, de to sidste er til opkald) og et ret solidt batteri. Og arbejder man på kontor med højlydte kollegaer, så lærer man hurtigt at påskønne ANC-funktionen mere end lydkvaliteten. Batteriet holder i øvrigt ret godt selv med ANC, min rekord var 32 timer med ANC på maks, men volumen man spiller med har som altid afgørende betydning.

Der hører naturligvis en app til, og den er faktisk ikke helt dårlig og er fuldt funktionel. Den giver også mulighed for at slå transperant lydtilstand til, og skrue op og ned, det gør mange in-ear modeller ikke hvilket jeg finder ret irriterende.

Apropos funktionalitet så er en af mine gamle favoritegenskaber genoplivet, de pauser selv når man tager dem ned om halsen og slukker når de bliver lagt ned, de skal dog aktiveres først, men det er også helt fair. Jeg er lidt i tvivl om hvorvidt jeg er sur over at der ikke hører en oplader med, men omvendt koster sådan en småpenge, og de fleste hjem har allerede en hel kasse af dem, så det er fint med mig - tror jeg.

Dette er en annonce:
Bowers & Wilkins Px7 S2

Selve trykket på hver side er ramt ret godt, det sidder solidt fast, men det er ikke så meget at det bliver ubehageligt over længere tid. Der er tre knapper på siden, de to yderste er rillede, og en bluetooth knap. Man skal lige vænne sig til det, men herfra er det rimeligt nemt at betjene dem.

Der er til min store glæde både AptX, AptX HD pg SBC og det hele kører over BT 5.2. Det betyder også at den kan være koblet til flere enheder samtidig, jeg kan sagtens finde på at have koblet både telefon og computer til samtidig, så det er faktisk rart. Til min store overraskelse kan den faktisk afspille via USB-C også, og ikke kun via minijack,

Lydkvaliteten er virkelig god, der er tale om high-res gengivelse, og er man en nørd der gemmer 24-bit filer på sin telefon eller har en streaming tjeneste der understøtter det, så kan man for alvor høre det, kombineret med en noget mere velafbalanceret lyd end hvad mange andre tilbyder. Der er ikke samme åbenhed og transperans som i et par gode, kablede, åbne hovedtelefoner til hjemmebrug, men på farten er det her absolut noget af det bedste jeg længe har hørt, med åben og detaljeret diskant der aldrig virker trykket, en dynamisk mellemtone, og en bas der er præcis, og aldrig overdreven. Det er tydeligt at høre at her er kvaliteten bare lige et lidt højere niveau end de fleste andre i prisklassen.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Bowers & Wilkins Px7 S2

Bowers & Wilkins Px7 S2

GADGET-TEKST. Skrevet af Kim Olsen

ANC og 24-bit lyd - B&W's Px7 leverer varen- men det skal den også til prisenIndlæser mere indhold