Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch

Boston Uprising skriver under med SoOn

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er blevet sat en stor underskrift i Overwatch ligaen. Boston Uprising har annonceret, at Boston Uprising tilføjer Terence "SoOn" Tarlier til deres spillerliste. Det bliver det trejde Overwatch League-hold, som "SoOn" vil spille for, efter tidligere at have tørnet ud for Los Angeles Valiant og Paris Eternal.

Som en del af signingen, udtalte Chris "HuK" Loranger, der holdets General Manager og President of Gaming i en post på deres hjemmeside: "Aside from his excellent hitscan play, we value SoOn's long history in competitive Overwatch. As a seasoned veteran, we hope he will be able to share some of his knowledge with our younger players and bring a strong veteran presence to the Uprising."

Boston Uprising har forsøgt at samle et nyt hold til 2021 sæsonen, efter de blev betragtet som det dårligste hold i ligaen i 2020. De har derfor også skrevet under med Jin-ui "im37" Hong og Seo "Stand1" Ji-won.

Overwatch
Boston Uprising

Relaterede tekster

Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Carl Nielsen

Blizzards populære hero-shooter er landet på Switch, men er det værd at spille på Nintendos knap så kraftige konsol?

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det er 18 år siden Blizzard sidst har lavet et spil, der ikke var en to'er eller afledt af et etableret hit. Overwatch er en ny retning for studiet - og et af de bedste spil i sin genre.



Indlæser mere indhold