Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands

Borderlands-film er tættere på at blive til virkelighed

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Du kunne godt lide Mad Max: Fury Road ikke? Så prøv at forestille dig hvordan sådan en film ville udspille sig, hvis den foregik på en fremmed planet. Så har du Borderlands-universet i en nøddeskal.

Spilserien fra udvikleren Gearbox Software har haft tre udgivelser siden 2009, og Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel blev for nylig samlet i Borderlands: The Handsome Collection på PlayStation 4 og Xbox One. Dog er Gearbox mere ambitiøse, og har derfor arbejdet på en filmatisering af spiluniverset i en længere periode.

Men ligesom med Uncharted-filmen, Splinter Cell-filmen og Gran Turismo-filmen anses Borderlands-projektet for at være i limbo, altså er der ikke sket fremskridt i produktionen siden afsløringen i marts sidste år.

Filmen produceres af Avi og Ari Arad ovre hos Lionsgate, og de to har tidligere stået bag opsætningen af Iron Man, Spider-Man og X-Men. Nu kan The Hollywood Reporter dog rapportere, at den første manuskriptforfatter er blevet sat i sving. Det er den canadiske komiker Aaron Berg, der også er i gang med spionfilmen Section 6.

Ifølge Arad-brødrene vil Borderlands føles som Mad Max i rummet, og de sigter efter et "edgy" udtryk.

Borderlands

Relaterede tekster

Borderlands - GOTYScore

Borderlands - GOTY

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Borderlands var det forfriskende pust alle loot-hungrende rollespillere ledte efter. Nu er det tid til at samle alle udvidelserne og spillet i et. Lee kigger på Game of The Year-udgaven...Indlæser mere indhold