Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands: The Pre-Sequel

Borderlands: The Pre-Sequel har et Super Mario easter-egg

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Borderlands: The Pre-Sequel er et spil, der ikke tager sig selv for seriøst, og ikke er bleg for at lave sjov med andre spil. Der er adskillige easter-eggs i spillet, men det omkring Super Mario Bros er måske det bedste. På spillets sidste bane er der adskillige elevatorer, der kaster spillerne op mod loftet, men en af dem fører til et sort hul, der efteraber de store metalrør fra Super Mario.

Indeni finder man et lile område, der tydeligvis er en reference til Nintendos klassiker. Du kan se en video af området på Youtube, og derefter bør du læse vores anmeldelse, da Borderlands: The Pre-Sequel har mere at byde på end bare easter-eggs.

Borderlands: The Pre-Sequel

Relaterede tekster

7
Borderlands: The Pre-SequelScore

Borderlands: The Pre-Sequel

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Et i sandhed vanvittigt rollespil med bitter, sort humor, fremragende gameplay og et fantastisk univers - men som stadig fremstår svagere end forgængeren.

3
Tidligere ansat kritiserer 2K Games

Tidligere ansat kritiserer 2K Games

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

En person som påstår at have været tidligere ansat hos 2K Games i Australien har rettet hård kritik imod sin tidligere arbejdsgiver i et nyt blog-indlæg. Han/hun skriver...Indlæser mere indhold