Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands

Borderlands: Game of the Year Edition er på vej til PC samt konsollerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det koreanske Game Rating Board har netop afsløret, at en udgivelse af Borderlands: Game of the Year Edition er på vej til PC, PlayStation 4 samt Xbox One. Spillet udkom oprindeligt til PC, PlayStation 3 samt Xbox 360 i 2009, og der kom desuden også en Game of the Year Edition, men nu er en genudgivelse altså på vej til PC, PlayStation 4 samt Xbox One.

Borderlands 2 samt Borderlands: The Pre-Sequel er begge blevet udgivet til PlayStation 4 og Xbox One i form af The Handsome Jack Collection, og selvom det oprindelige Borderlands er tilgængeligt på Xbox One gennem bagudkompatibilitet, så ville det absolut ikke skade med en genudgivelse med en grafisk opdatering.

Det vides endnu ikke, om der blot er tale om en port, eller om det er en remaster-udgave, men forhåbentligt afslører Gearbox Software snart mere omkring udgivelsen.

Borderlands

Relaterede tekster

Borderlands - GOTYScore

Borderlands - GOTY

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Borderlands var det forfriskende pust alle loot-hungrende rollespillere ledte efter. Nu er det tid til at samle alle udvidelserne og spillet i et. Lee kigger på Game of The Year-udgaven...Indlæser mere indhold