Dansk
Gamereactor
nyheder
Bloodborne

Bloodborne har solgt over 7.4 millioner eksemplarer

Sådan forholdt det sig frem til finansåret 2020 i hvert fald.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nogle af jer har måske stærke holdninger omkring massemediernes ansvar i forhold til de informationer der er sluppet ud igennem det her læk, og vi føler også med Insomniac. Vi kommer aldrig til at dele concept art, gameplay-optagelser eller direkte fremvise andet lækket materiale. Men i forhold til de faktuelle oplysninger der nu er offentligt kendt, så kan vi heller ej lade som om at den her information ikke eksisterer. Som Jeff Grubb siger, så er det nyheder, og vi er et nyhedssite. Men det betyder ikke at vi ikke tager stilling, det gør vi altid. Du kommer til at finde denne paragraf før en række af de nyheder om Insomniac-lækket i løbet af dagen. Tak for jeres forståelse.

Insomniac-lækket er meget omfattende, faktisk er det så omfattende at det ikke bare er studiets egne projekter og data der er sluppet ud, men også information om andre spil fra Sonys side.

Eksempelvis fremgår det også af dataen, at FromSoftwares PlayStation 4-eksklusive Bloodborne har solgt 7.4 millioner eksemplarer. Det skal siges at dette antal er en kende uddateret, eftersom det tæller frem til finansåret 2020, men når nu spillet fortsat kun er tilgængeligt på PS4, så er det ikke sikkert at der er kommet mange flere til.

Vi ved desuden at spillet har omsat for $265 millioner, men hvad overskuddet er fra udviklingen vides faktisk ikke, lader det til.

Der er fortsat snak om både et remaster, en PC-version og Bloodborne II, men om noget af det passer er faktisk svært at sige.

Bloodborne

Relaterede tekster

Bloodborne: The Old HuntersScore

Bloodborne: The Old Hunters

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Vi er vendt tilbage til Yharnam for at se om det seneste kapitel i Bloodborne-historien kan måle sig med de mareridt vi mødte på vores første tur til den dystre by.Indlæser mere indhold