Dansk

Parkour og Assasin's Creed III

Til at starte med vil jeg gerne gøre det klart, at jeg ikke selv dyrker parkour, men ynder at se det på youtube. Har set en del dokumentarer og film om denne free-run sport. Jeg beundre de som kan få deres krop til at udføre de stunts, uden at tvivle så meget som et millisekund.
Jeg kan huske da jeg var en lille knægt, hvor vi hoppede rundt på pælene på legepladsen, og svingede og i stativerne. Har dog aldrig været nogen gynmast, da jeg er lidt for klodset.. Hæhæ :D

Det er fantastisk at se folk der er opvokset med denne måde at komme rundt på. Deres teknik og balance er nærmest overmenneskelig. Især franskmanden og ''forfaderen'' til parkour, David Belle, som er et ikon i Lyon og andre storbyer, kan noget helt specielt.

Hvor kunne det være fedt, at komme susende henover hustagene i ÅÅRhus, svinge sig i lygtepælene, og forsvinde igen, før folk fatter hvad der foregik.. HEHE!
Men der er jo nok en grund til, at jeg bliver kaldt Vakse Viggo .... ??! HVA'BA!!?

Til slut vil jeg gerne dele denne video med jer, for at det også er lidt spilrelateret.. Nyd den Assasin's Creed fans.. ;) Nyd den ..!

http://www.youtube.com/watch?v=aAhPaiajwDY&feature=player_e
mbedded

HQ

Simple Man, Simple Life.. !?

Mit motto er og har altid været: ''Simple man, Simple life.'' Lige siden jeg var lidt mindre lille ...
- Siden jeg hørte Simple Man, af Lynyrd Skynyrd fra min fars pladesamling. Har jeg været overbevist om at livet (mit), handler om de simple glæder og værdier. Altså familien og det ''frie'' liv.
Men hvor simpelt er det egentlig? Jeg forsøger så godt jeg kan, hver dag at leve op til min livsfilosofi.. Og det lykkes da også i det store..
Men HOV! Ja jeg er jo ikke mere simpel anlagt, end at jeg godt kan lide mit tv, PS3, elskede anlæg, min computer mm.. Er det ikke dobbeltmoralsk ? Ja, næsten hyklerisk!!
Kan det virkelig lade sig gøre at leve sådan et liv i vores tid. Eller skal man virkelig flytte i ødemarken, for at udleve drømmen..
Det er egentlig et stort dilemma. For på den ene side vil jeg jo gerne være uafhængig og fri. Men også gerne have mine materielle goder!! Hehe.
Det er en skidt hobby, det her. For hvordan skulle jeg kunne overleve uden alle mine ting... Eller vent nu, det kunne måske lade sig gøre.. Hvis jeg nu skruer ned for mit forbrug, måske en fast tidsramme endda. hmm. Store tanker, fra en større mand..

HQ

Sony lukker flere PS3 online servere.. !

Læste netop at Sony lukker flere spilservere online. Bla. går det ud over MotorStorm, som åbenbart ikke kunne finde nok spillere, eller investor til at holde serverne gående. Synes bestemt det er en skam, at de ikke vil gøre mere for spillerne. Når de ikke engang er specielt gamle..?
Jeg blev især ked af at de lukkede serverne til Race Driver: GRID!! Det er en af de sjoveste online racer spil jeg har haft. Folk kørte svinsk, og der var tempo og action hele tiden! :D

I kan se hvilke spil der bliver lukket her, så i ikke bliver snydt for onlinedelen:
http://uk.playstation.com/ps3/support/games/detail/item97821/Sup
port-for-online-game-features/

Game ON ! :D