Dansk
Blog
"A corpse, should be left well alone..."

"A corpse, should be left well alone..."

Igår var dagen - den efterhånden længe ventede dag! Lady Maria fra Prime 1 Studio gjorde sin entré - og jeg er lettere målløs. Ikke alene har man valgt at realisere et historisk moment fra Bloodborne, man har i sandhed også formået at ramme 100% plet. Det her er et kunststykke, af den fineste art jeg længe har set. Æstetikken er uendelig - og jeg kan ikke få armene ned!

-->Længe før ruder konge var knægt, var Lady Maria en del af det berømte Cainhurst Castle og havde direkte relationer til Dronning Annelise. Hun fik sine færdigheder og blev oplært af selveste Gehrman, lærdoms-mesteren over dem alle - og med Gehrman drog hun ud på en opgave til en gammel, stinkende fiskerlandsby, bedre kendt som Fishing Hamlet. Hvad der helt præcist foregik i landsbyen er uvist. Sømænd har fortalt skrækkelige historier om massakre og rene masse-slagtninger. Èn ting er sikkert - Kort tid efter hændelserne i Fishing Hamlet, besluttede Lady Maria at lægge sit sværd og finde fred i det prestigefyldte Astral Clocktower. Og med udkig direkte til en forsknings-hal, hvor de mest grufulde eksperimenter er fundet sted, hviler hun i sin stol, sjæleløs og i dyb sorg. Og hvem der vover at passere hendes vej, vil lide en smertefuld død.<--

Oleg her, har haft fløjlshandskerne på! Det var med STOR forsigtighed, at denne smukke kvinde blev pakket ud og sat på sin plads. Med sin størrelse (1/4 scale) og med sin skrøbelighed, var det som altid med tungen lige i munden! Det her er min aller første statue, som er produceret af figur-producenten over dem alle, nemlig Prime 1 Studio (P1) - Hvis der helt specifikt er en ting, som folk er enige i, så er det, at P1 statuer er lig med kvalitet på et usædvanlig højt plan. Det kan jeg kun være meget enig i. Der er simpelthen ikke skyggen af fejl - og Lady Maria sidder der, i al sin mægtighed og pryder på sin trone. Ægtheden er reel og du får et eksemplar der til forveksling ligner prototypen. Det er sjældent.

Hendes detaljegrad er så enorm og udskæringerne er noget kun de dygtigeste mennesker kan have udført! Jeg købte "Ex" udgaven direkte fra Sideshow, som er den eneste forhandler, udover P1 selv, der forhandler Ex-udgaverne. Der er egentlig ikke den store ceremoni over Exen i dette tilfælde, da det eksklusive ved den er vinglasset på bordet. Men jeg synes nu alligevel, at det er cool. Ville aldrig have valgt en "Reg.", da der simpelthen ikke er nok at spare. Man er jo heller ikke diehard BB-fan for ingenting, vel? ;-)

Photoshootet foregik under ringe belysning, hvilket også var tiltænkt. Jeg ville prøve at fange hende fra sin lidt dystre side og jeg håber, at I synes det er lykkes. Jeg er totalt forelsket i atmosfæren fra Bloodborne, og Lady Maria med sin dybe historie, kunne ikke passe bedre ind! Hun er desværre pakket ned i sin kasse igen og dér vil hun befinde sig den næste måneds tid endnu. Men hun kan se frem til at joine hele Bloodborne slænget i det nye sted vi er på vej til - og jeg er sikker på, at hun vil være et fantastisk "center piece" lige indtil...? ;-)

Tak for at have læst (og kigget med.) Lad mig høre, om du også er helt skudt i universet og måske selv har en lille BB samling stående et sted? :)

HQ