Dansk

Nyt Shin Megami Tensei/Persona mobil spil ude nu!

Bare en hurtig info-blog om et nyt spil der er blevet udgivet af Sega og Atlus USA. Shin Megami Tensei: Liberation Dx2 (hvilket betyder Demon Downloader, altså D gange 2) er et JRPG der er blevet udgivet på iOS og vist også Android.

Siden det er en Shin Megami Tensei titel bruger den Turn Press battle systemet ligesom SMT 3, 4 og Apocalypse, men hvis du er en Persona fan vil du hurtigt kunne gennemskue det da det er meget lignende One More systemet i Persona 3-5. Det er free-to-play og har både et energi-timer system som så mange andre F2P titler og også et Gem system, så man kan altså købe gems for at få stærke dæmoner/personas fra starten af.

Jeg er kun lige i begyndelsen af historien, men den virker interessant. Mere ligesom de gamle Devil Summoner spil end mainline SMT spillene, da det ikke er post-apokalyptisk. Det finder sted i Tokyo, og du spiller som en pige eller fyr der har fået en underlig app på din mobil telefon som der lader dig påkalde dæmoner fra legender og myter. Du er medlem af en organisation der tager rundt i byen og prøver at opklare mysterier. En gang i mellem får du nogle valgmuligheder mellem hvad du vil svare, og disse styrer hvorvidt dit standpunkt er Neutral, Kaotisk eller Lovlydig. Hvis det følger SMT tradition vil dine valg altså på et tidspunkt have en betydning for hvilken retning historien bevæger sig i!

Jeg glæder mig til at se om spillet på sigt vil kunne leve op til at være en del af en af de ældste JRPG serier, eller om det viser sig at det bare er en gang gacha lort.

Jeg håber vi ses I Tokyo :P

HQ