Dansk
Blog
YouTube - Jeg kunne godt bruge din hjælp :-)

YouTube - Jeg kunne godt bruge din hjælp :-)

Skrevet af Nham den 10 maj 2020 kl. 09:38

Hej GR Gamer

Jeg har brug for din hjælp. Jeg har været medlem siden 2010 og hvorfor så det? Ja fordi GR har et af de bedste communities. Der har (næste) altid været en god stemning og nogle gode diskussioner.

Så jeg tænkte, hvorfor ikke starte her. Jeg har brug for din hjælp.

Jeg har startet en YouTube kanal og ønsker selvfølgelig at gøre den større. Efter en længere diskussion med mig selv om "hønen eller ægget", så er jeg kommet frem til, at der nok ikke er et endegyldigt svar. Jeg skal bruge nogle subscribers for at vokse, men jeg skal vokse for at få subscribers. Jeg har derfor brug for din hjælp til at vokse.

Det sidste års tid har jeg brugt rigtig mange timer i Apex Legends. Det er et fantastisk spil og Respawn har ramt plet med rigtig mange ting. Jeg tænkte, hvorfor ikke dele den glæde med andre? Hvorfor ikke få nogle gode snakke om spillet? De snakke håber jeg at være med til at starte i kommentartråden til mine videoer.

Jeg vil derfor sætte stor pris på, hvis du vil tjekke min kanal ud: https://www.youtube.com/channel/UC-ZvqtIiRbkp5bHUBrYozPw

Jeg er meget åben for konstruktiv kritik og vil gerne udvikle kanalen. Skriv gerne i kommentarfeltet til den video du ser eller her. Hvis du synes om video, så giv den gerne et like. Flere Likes fortæller nemlig YouTube at videoen skal deles mere.

Vigtigst af alt, så tror jeg, at hvis kanalen skal blive større, så kræver det at der er nogle der satser og trykker på abonnerknappen. Nogle der kan se noget potentiale og ved det er "work in progress".

Jeg har prøvet at lave lidt forskellige slags videoer.

High Octane:
https://youtu.be/Cp1QY9evcok
Er en video der ikke tager sig selv så alvorligt. Det primære formål er at den skal underholde.

Road to Predator - The series:
https://youtu.be/q3YDI9cpP_M
Er tænkt som en vedvarende serie af videoer. Formålet her er lidt mere seriøst hvor man følger hvor langt jeg kan komme i Ranked.

Controller om PC:
https://youtu.be/vtR9QSJQ0ZA
Er mere informativ og er p.t den video der klare sig bedst. Planen er, at næste video bliver omkring de bedste Settings i spillet.

Goodbye Pathfinder:
https://youtu.be/Y2c_cnm-lb4
Er den nyeste på kanalen.

Har du nogle tips eller tricks, gode råd eller andet, så vil jeg meget gerne høre fra dig.

Tak for du læste med.

HQ