Dansk

Købt nyt Headset / TB PX4

Skrevet af Mudman den 19 april 2014 kl. 14:58
Tagget som: Surround headset, Headset til Xbox One, Headset til PS4, Turtle beach, PX4, Turtle beach Px4, Godt gaming headset

Jeg har brugt en del energi på at lede efter et nyt next gen headset. Et emne jeg ikke viste noget om
og nu hvor jeg har fundet et, vil jeg gerne dele lidt viden om det headset jeg har købt.

Jeg havde en del krav, eller det fik jeg hen af vejen.

1. Gerne surround
2. Mesh øre puder. Har et par Goldring hovedtelefoner, med syntetisk "læder" det er varmt
og klister = no good
3. Open back,. Jeg kan godt lide at kunne høre min egen stemme og andre ting i det rum jeg er i
4. De skulle ikke være trådløse
5. De skal ikke koste spidsen af en Jetjager
6. Det skal fugere både til PS4 og Xbox One

Jeg fandt ud af til Xbox One, skal man bruge en adapter, og denne sender kun i stereo.

Ved at se på ovenstående er der ikke så meget at vælge imellem, Der står nærmet i
forkortet form Astro A40, dog levede den ikke op til krav nr 5 det koster over 2000 kr av for satan

Jeg begyndte derefter at sætte mine krav ned og tænkte jeg ville sikket blive glad for et ok stereo headset
Men så faldt jeg over Turtle Beach PX4 Wireless Dolby Surround, og gav det en chance og så en del reviews omkring det. Det endte med at jeg valgte det.

Nu er det lørdag solen skinner, jeg har været i elhiganten og hente headset og blev selvfølgelig lige nød til at pakke ud og sætte op, så skulle det os lige prøves. Det blev direkte i BF4 og hold da kæft, det er godt nok en ny oplevelse, lige før jeg blev svimmel. Før kunne jeg høre jeg var i krig, men nu ved jeg seriøst at helvede går løs hele vejen rundt om mig. Bestemt noget man lige skal vænne sig til.

Kort info om Turtle Beach PX4

Det er et trådløst surround headset med lukket bagside og koster mellem 1200 og 1300 kr
Alle kabler medfølger, dog skal det bruges til Xbox one, skal man have en adapter, hvis man skal snak med folk. Denne adapter koster ca 250 kr og ligner den, som sidder på det headset, der medfølger Xbox one.
Selve headsettet er ret lækket og meget behageligt, det sidder godt og strammer ikke. Øre puderne er af mesh og dejlig bløde. Jeg har briller på når jeg spiller og det genere slet ikk.
Der står det er wireless, men man skal bruge ledning til chat funktion, så det vil sige ledning fra headset til controller

Headsettet har en del funktioner, jeg nævner lige nogle af dem.
Man kan hører sin egen stemme i headset uden delay og skrue op og ned for denne.
Lyden til chate kan skrues op og ned og mic kan mutes helt.
Nu til det sjove, En knap til tonen, så den kan skrues op, så lyden af fodtrin bliver nemmere at lokalisere og
en limeter knap funktion, så man kan skrue ned for pludselig høje lyde. Det er smart at man kan hører folk der lister og samtidig ikke spring trommehinderne nå der springer en granat i rummet.
Begge knapper har 4 trin. Disse funktioner er gode i spil som Call of duty, Bf4.
Den lille forstærker eller surroundbox har os nogle funktioner, man kan slå surround fra, men der er os 6 forskellige indstillinger man kan vælge for hvorfra man vil have lyden. feks. om den skal være mest foran eller bagved.

Man skulle os kunne sætte sin mobil til, så man kan tage opkald med headset, dog har jeg hørt at den ikke lukker for chat funktionen i spil, så de kan stadig hører hvad du siger. Dette har jeg ikke testet

Jeg har indtil videre kun hørt spil lyd, har ikke prøvet chat endnu.

Jeg vil nok tilføje lidt mere info senere, når jeg har prøvet headsettet i noget tid. Men mit første indtryk er yderst positivt, fed lyd og herlig komfort. Jeg fik ikke alle mine krav dækket ind, men tæt på.
Så mangler du et nyt headset, er det måske TB Px4 en model du bør se på.

https://www.turtlebeach.com/product-detail/ps4-headsets/ear-force
-px4/414

Over and out :)

HQ

PS4 Rygter

Skrevet af Mudman den 1 august 2013 kl. 09:53

Igår solgte jeg min Ps3 og jeg havde det egentlig ret skidt med det, lidt lige som at have haft en hund i flere år som nu skal afsted.

Jeg solgte den fordi jeg har forudbestilt PS4 og har en ide om at den kommer i November.

Men så igår aftes kom jeg til at snakke med en, der importere spil, konsoller og han sagde at PS4 først kommer i år 2014 Januar, Februar, da de ikke kan nå det før og hvis de kunne, ville der ikke være spil klar... Jeg HÅBER godt nok ikke det er sandt ??

HQ

Anbefaling af Ragdoll Kung-fu

Skrevet af Mudman den 15 maj 2011 kl. 12:29

Ragdoll kung-fu fists of plastic.
Jeg ved ikke så meget om baggrunden for dette spil. Mener det er et Svensk Team der står bag spillet, og det er fra 2009. Jeg ved heller ikke om det findes til Xbox360. Jeg har købt spillet på PSN for nogle månneder siden.. og er nu nød til at skrive en anbefaling/personlig anmeldelse af denne perle, som har givet mig mave kramper gang på gang..


Til sagen: Spilet er et 2d kung-fu fighting/party game. Som Singleplayer er der challenges
som leder dig igennem de forskellige baner og gamemodes og lære dig styringen godt og grundig. I Multiplayer kan man være op til 4 spilere, vælge at spille i team, eller alle mod alle, Der er game modes som Deathmatch, King of the Hill, Capture the fish og Dodgeball.
Jeg vender lidt tilbage til et par gamemodes senere.

Der er 8 forskellige baner, allesammen ret simple, der er typisk kun enkelte platforme, eller hustage at hoppe rundt på. Selvom man spiller 4 spillere er er det ikke på opdelt skærm. Så banerne er ikke så store.
Nogle af banerne kan man ikke spille alle gamemodes i.. I banerne kommer der så diverse våben, kasser og vaser, til at prygle sine modstanere med.

Figurne i spillet.
Man kan selv designe sin Ragdoll plastik-figur "Snoredukke" Heldigvis
er de som Pinocchio, ingen snore som binder dem..
Men bevægelserne i spillet er meget natur tro snoredukkestil og er vildt komisk se på. når de, går, løber, sparker, slår og springer, kaster rundt med hinanden og diverse våben

Grafikken er flot og nydelig, animationerne flydene og humoristisk og herligt grafisk design

Lyden, Musikken er rigtig fed til stilen.
ofte et grundbeat mixet med noget chinastas.
Herligt til spilet.. effecter i spillet er simple, men også her er der humor. Fisken lyder slimet og ulækker når den flyver rundt på banen. Figurenes lyde er helt i top
og selv Bruce Lee må krybe til korset her, selvom man tydeligt fonemmer det er der inspiresionen er hentet .. Vuuuuuuuuu huuu haar..

Styringen er en smule indviklet men når man først har lært den, den go og sjov, spark og slag, samle op og smide, er simple knap funktion. men kan lave powerslag hvor figueren flyver gennem banen, ved at ryste kontrollen, og healing ved at vende kontrollen på hovedet.. brug af diverse våben kræver lidt teknik og kan se alt fra profesionelt ud til direkte modsat..

Spillet vinder ikke på sin singleplayer,
men er helt klart sjovest sammen med sine venner. hvor oplevelsen er helt fantastisk.
lige bortset fra mavekrampe.

Jeg har spillet det meget med min nevø
og vores farvoritter i spillet er Dodgeball og Capture the fish.. i Dodgeball gælder det om at ramme hinanden med en blå bold plus man kan tæve hinanden med diverse andre ting.
Capture the fish. der bliver spavnet en fisk som det gælder om at få først fat i og score point, ved at smide fisken i en skål. Særligt sjovt i den sidste af banerne, hvor man kan smide hinanden ud af banen og skålen hænger på siden af banen.. når man er røget ud over kanten ryster man krontrollern som gal for at redde sin figur ind på banen igen...

Min karakter til spillet er 9 baseret på at spille med venner.
grafik 9
lyd 9
gameplay 9
holbarhed 8

+ Vildt sjovt og 75kr
- ønsker mig flere baner

Gamer du med dine venner gør dig en tjenste at prøve denne title, for 75kr

Synes Trial version var lidt kedlig. men min nevø havde prøvet det før og anbefaldede Heldigvis