Dansk
December

December

Skrevet af Hjorth den 1 december 2019 kl. 13:18

Vinteren er kommet. Eller måske ikke helt, det er vel egentligt kun en smule koldt indtil videre. Til gengæld er julemusikken begyndt at blæse ud af højtalerne, julepynten dukker så småt op i bybilledet og de første klippeklistre dage med bedsteforældre er gennemført på i hverfald nogle af landets mange folkeskoler. Betyder det så at julen er kommet? Ikke helt for mit vedkommende. Jeg forbinder en stor del af julen med den dejlige flotte sne der i efterhånden sjældne tilfælde giver os en flot hvis jul. Det er nok ikke de eneste ting der ligger til grund for min manglende julestemning de seneste år, men jeg bilder mig ind det spiller en pæn rolle i det. Julekalendere og hyggetid med de nærmeste hjælper selvfølgelig på det, men det er alligevel som om der mangler et eller andet for at gøre det hele lidt magisk. Nu sidder vi her den 1. december, og glædelig det til jer alle, men jeg har endnu ikke fået fat i en julekalender, og det er pt. Chernobyl der kører over min skærm. Ikke super julet må jeg indrømme, men der er jo også nogle uger endnu til at ramme stemningen. Jeg håber det lykkes. Jeg synes det svært, men måske det også handler en smule om alder og det at mange af julens mysterier for længst er 'opklaret' i mit knap så unge sind? Den 'barnlige' glæde ved julen, nisser, julemanden og de mystiske gaver der dukker op uden forældrene har i hvertfald noget med det at gøre. Det tror jeg. Jeg kunne da også mærke en snert af julestemning tidligere på ugen, da skolen jeg arbejder på havde fælles jule hygge med juledekorationsbygning på tværs af hele skolen. Julemusikken spillede og de unge var glade og engagerede, det smitter sgu lidt må jeg indrømme. Jeg håber nu stadig på en hvid jul i år, det er bare hyggeligere at fælde juletræ eller trisse rundt i gågaderne når det hele er klædt i et flot hvidt tæppe. Måske sker det i år og ellers er det endnu engang ønsketænkning fra min side. Uanset hvad vil jeg nu finde min julepynt så det også kan blive en smule julet herinde, og så vil jeg på jagt efter en skrabekalender, det er jo nemlig mega julet og helt i hyggens og nærværets ånd!
Glædelig første december til jer alle på Gamereactor, jeg håber vi sammen kan skabe lidt julehygge herinde, også selvom alle måske ikke helt har ramt stemningen endnu, jeg selv inkluderet.
Ps. Jeg har også 'lært' at lave julestjerner, så er der nogen der mangler gode råd, står jeg muligvis til rådighed. Så længe det er en julestjerne og ikke involverer mere end fire strimler :dance:

HQ